Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Jednak czasami po strzale compo, zaczynałem czuć jego smak w ustach i wtedy nachodziły mnie mdłości.
wolfi pisze: Jednak czasami po strzale compo, zaczynałem czuć jego smak w ustach i wtedy nachodziły mnie mdłości.
które potrafi wykraczać poza swoje własne,
małe, jednostkowe istnienie.
Potrafi, jeśli zechce, ze swoich ograniczeń
wkroczyć w nieskończoność i doskonałość."
To naprawde powod do dumy :-( :-/
Ale czesto jak nie chce zwymiotowac to klade sie na chwile na plecy o ile mam do tego warunki...zamykam oczy.. i przechodzi serio.. czy wezme tramal, kodine, heroine...zawsze mi przechodzi...ale to tylko w przypadkach mulenia takiego ze czujesz wczesniej ze ciagnie na zygi...
Chyba ze sciagam buchaaaa i nagle paw mi idzie...a czesto mi sie to zdarza.... to o polozeniu na plery nawet nie mysle... bo mylse jak tu do kibla szybko doleciec hehhehe :moody:
Raz jak za dużo morfiny wziąłem, podwójną dawkę, tzn. nie wiem ile bo to była popi ti, zrobiłem niedbale z 400g nasion i było mocno ale fajnie, później zrobiłem ze dwa razy z 200g (ale dokładniej) i było dobrze, okazało sie że na razie 200g starczy, zero tolerancji jeszcze było, i po 2-3 takich razach znowu zrobiłem z 400g, to był taki mak, że normalnie chyba przedawkowałem, ponad 100mg to na pewno trafiło do krwiobiegu, bo nie moglem oczu utrzymać otwartych i dopóki nie położyłem się na łóżku i przespałem chwilkę, to nie dało rady w ogóle chodzić i z kimkolwiek gadać, ale nie żygałem i za tym razem.
Najgorzej było jak przyjebałem najpierw kokainę około 100mg, może trochę więcej 150mg, na oko sypałem oczywiście, po 30-60minutach, bronz około sety, ale możliwe że trochę mniej no i porządnie mnie porobiło, ale jeszcze chciałem koki dojebać, więc jeszcze sete koki po 1godzinie, może 2dwóch i na koniec po około 2-3, może 4 godzinach od przyjebania helu jeszcze raz walnąłem sete, trochę mniej. Oczywiście hel z UK, więc był git i przedawkowałem, pamiętam tylko jak zapiekło mnie w okolicach skroni i pomyślałem, O Kurwa, to chyba za dużo. Zdążyłem tylko igłe wyjąć z żyły i straciłem przytomność :)
Obudziłem się dwie godziny później ledwo oddychając i miałem jak by to powiedzieć, połączony żołądek z głową. Bolała mnie głowa w taki chujowy dziwny sposób i czułem rozjebany żołądek jak na jakimś kacu. Położyłem się spać (ledwo chodziłem) i z rana stan trwał dalej, utrzymywał się około 6-7 dni!!!, gdzie przez pierwsze 3 chyba w ogóle hel na mnie nie działał i nie miałem haju, dziwiłem się tylko co mi się stało? Zacząłem popalać(paliłem, ale nie wiem co mnie podkusiło żeby walić, to były pierwsze i ostatnie razy z pompą), co by skręta niemieć po w 2-3 dzień i codziennie trochę brałem, po tygodniu dopiero zaczęło działać normalnie, a tak tylko lekka ulga i coś tam czułem, naprawdę dziwny stan, myślałem, że umrę :)
I wtedy rzygałem pół dnia(akcja była wieczorem, dnia poprzedniego), żółcią, żołądek pusty, ale ciskało mnie równo, myślałem, że wywróci się na drugą stronę, oderwie i wyrzygam ten żołądek, albo inny narząd jakiś. Ćpać trzeba umić, naprawdę, dlatego ważne jest aby wiedzieć, iż właśnie najczęściej zalecane przy nudnościach na opiatach jest leżeć w bezruchu, to naprawdę pomaga, czasami trzeba się przespać, to też pomaga, budzisz sie nawet po 30 minutach i jest już słabiej, lepiej, no ale nie zawsze...
aero pisze: Prawie nigdy nie mam nudności ani nie wymiotuje, ogólnie to jest tak, że nawet mi się opiaty nie kojarzą z spawaniem, bardziej alkohol, to tak i to przypadłość była, już nie jest, bo nie piję. Raz pamiętam jak za dużo tramalu zjadłem to się źle czułem i pamiętam, musiałem leżeć w bezruchu na łóżku, ale było za to czuć faze przyjemnie.
Cypress pisze: Ja też nigdy nie miałem problemu z rzyganiem, ale w sumiena tapecie była tylko koda i tramal.
może poza dwoma wyjątkami,
raz porzygałem się po miksie 600 kody + 100 dxm+ 2 avio + 10 mg loperamidu
drugi raz rzygałem po 750 kody i 20mg zolpidemu ale to też był taki zolpidemowy spaw, nic cię nie muli, jest zajebiście aż tu nagle leci spaw na łużko :( taka kompletna niespodzianka, mam tak czasami po zolpidemie :)
pozdro
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-01-17_11-55-24.jpg)
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/trafiloimsie.jpg)
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną
Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jrt-treated-cortical-neuron.jpg)
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/wybory.jpg)
Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?
Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.