yass pisze:Bralem najmniejsza dawka - 25mg.
Dziwi mnie tylko ,że jeszcze ten stary syf w ogóle jest w aptecznym użyciu i są lekarze którzy to wypisują.
edit: no tak, już widzę. Jak mieszałeś z alkoholem, mimo że nie można, to czego się spodziewasz? To jest lek, który ma pomagać, a nie pobijać fazę. Tak jak ktoś wcześniej napisał - po tym się idzie spać, natomiast jak sobie robicie mieszanki, to cierpcie. Nie zdziwię się jak kiedyś Ty, albo jaki Twój kolega wyląduje w szpitalu, czego życzę - może zmądrzejecie.
Po drugie ,nie jestem aż takim debilem i frustratokretynem,żeby podbijać jakąkolwiek fazę Tisercinem.
Po trzecie-nie mam nic przeciwko - jak Ci pomaga -to bierz sobie... i kolorowych snów 12-15 godzin dziennie przez siedem dni w tygodniu.
A po czwarte nie życz nikomu żle bo ,czego Ci nie życzę ,sam wylądujesz po swoich Tiserkach w szpitalu.
A na koniec mam do Ciebie pytanie, mówisz o Tisercinie ,że to lek ,który ma pomagać.OK> Powiedz mi tak szczerze w czym on Ci pomógł oprócz komponenty nasennej?Naprawdę jestem tego ciekawy.Pozdro.
Po pierwsze, parasyfu Tisercin nigdy osobiście nie mieszałem z alkoholem ,ani z innym narko-farko.
Po drugie ,nie jestem aż takim debilem i frustratokretynem,żeby podbijać jakąkolwiek fazę Tisercinem.
Po trzecie-nie mam nic przeciwko - jak Ci pomaga -to bierz sobie... i kolorowych snów 12-15 godzin dziennie przez siedem dni w tygodniu.
A po czwarte nie życz nikomu żle bo ,czego Ci nie życzę ,sam wylądujesz po swoich Tiserkach w szpitalu.
A na koniec mam do Ciebie pytanie, mówisz o Tisercinie ,że to lek ,który ma pomagać.OK> Powiedz mi tak szczerze w czym on Ci pomógł oprócz komponenty nasennej?
Fakt, to jest mocny lek i powinien być stosowany gdy inne nie pomagają - tak jak u mnie. Jak ktoś to daje na pierwszy rzut, to winny jest lekarz, a nie lek.
angor animi pisze: Nope, 50 mg solo mnie nie rusza, tzn. nie działa mocno nasennie. Dopiero z innymi lekami widać działanie.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.