yass pisze:Bralem najmniejsza dawka - 25mg.
Dziwi mnie tylko ,że jeszcze ten stary syf w ogóle jest w aptecznym użyciu i są lekarze którzy to wypisują.
edit: no tak, już widzę. Jak mieszałeś z alkoholem, mimo że nie można, to czego się spodziewasz? To jest lek, który ma pomagać, a nie pobijać fazę. Tak jak ktoś wcześniej napisał - po tym się idzie spać, natomiast jak sobie robicie mieszanki, to cierpcie. Nie zdziwię się jak kiedyś Ty, albo jaki Twój kolega wyląduje w szpitalu, czego życzę - może zmądrzejecie.
Po drugie ,nie jestem aż takim debilem i frustratokretynem,żeby podbijać jakąkolwiek fazę Tisercinem.
Po trzecie-nie mam nic przeciwko - jak Ci pomaga -to bierz sobie... i kolorowych snów 12-15 godzin dziennie przez siedem dni w tygodniu.
A po czwarte nie życz nikomu żle bo ,czego Ci nie życzę ,sam wylądujesz po swoich Tiserkach w szpitalu.
A na koniec mam do Ciebie pytanie, mówisz o Tisercinie ,że to lek ,który ma pomagać.OK> Powiedz mi tak szczerze w czym on Ci pomógł oprócz komponenty nasennej?Naprawdę jestem tego ciekawy.Pozdro.
Po pierwsze, parasyfu Tisercin nigdy osobiście nie mieszałem z alkoholem ,ani z innym narko-farko.
Po drugie ,nie jestem aż takim debilem i frustratokretynem,żeby podbijać jakąkolwiek fazę Tisercinem.
Po trzecie-nie mam nic przeciwko - jak Ci pomaga -to bierz sobie... i kolorowych snów 12-15 godzin dziennie przez siedem dni w tygodniu.
A po czwarte nie życz nikomu żle bo ,czego Ci nie życzę ,sam wylądujesz po swoich Tiserkach w szpitalu.
A na koniec mam do Ciebie pytanie, mówisz o Tisercinie ,że to lek ,który ma pomagać.OK> Powiedz mi tak szczerze w czym on Ci pomógł oprócz komponenty nasennej?
Fakt, to jest mocny lek i powinien być stosowany gdy inne nie pomagają - tak jak u mnie. Jak ktoś to daje na pierwszy rzut, to winny jest lekarz, a nie lek.
angor animi pisze: Nope, 50 mg solo mnie nie rusza, tzn. nie działa mocno nasennie. Dopiero z innymi lekami widać działanie.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.