Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 38 / / 0
ile makiwara moze stac?? jaka jest jej przydatnosc bo przed chwila ja ugotowalem ale mam zamiar wypic jutro da rade?
  • 486 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CannaBeat »
Ważąc koło 50 kg(tak poza tematem mam 23 lata i 170 wzrostu. Dużo mam niedowagi?:-)Po prostu jedzenie mi nie smakuje, które serwuje matka i jem tylko u dziewczyny :D)) mając doświadczenie z opiatami może z 4 razy z ilu całych (razem z łodygą, tymi liśćmi(?) i oczywiście makówką) maków lekarskich (nie nacinanych i nie suszonych) muszę zrobić zupę, żeby czuć się na tyle dobrze, żeby móc pójść gdzieś z dziewczyną, np. do kina.
Uwaga! Użytkownik CannaBeat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
arkashka pisze:
Jeśli nie stracisz motywacji, to się oprzesz. U mnie na działce rośnie piękny mak i... zawsze na święta mam prawdziwego, wysokomorfinowego makowca :-D . Wbiłem się w tryby szarego życia i trzymam się tego zębami. Żona, dzieci, firma... Nudno jak flaki z olejem, ale po roku czy dwóch wraca radość życia, znajdujesz przyjemność w plebejskich rozrywkach typu alkoholizowanie się przy grillu z rodzinką i znajomymi, kino, wypad na ryby itp.
Pieknie to podsumowales ja pierdole hehee jebne ze smiechu plebejskie rozrywki [;
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
CannaBeat:
Zupe sie robi z suszu :) musisz sobie to ususzyc :) i bedzie ;]
ChÓj!
  • 486 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CannaBeat »
Ok, rozumiem :-) Chciałem po prostu zaoszczędzić na czasie %-D
Ale w końcu tak z 8 by mi starczyło? ^_^
Uwaga! Użytkownik CannaBeat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
ususz, zmiel, i garstka zmielonego suszu cie wygrzeje git :)
Bierzesz ta garstke mialu z suszu gotujesz, odcedzasz i wypijasz :) na jedna garstke spokojnie powinny Ci starczyc dwie szklanki wody lub i mniej :)
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2007 przez Lotnik, łącznie zmieniany 1 raz.
ChÓj!
  • 38 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jedrek98 »
ja sie ostatnio przejechalem zrobilem dosc mocna zuupe 3 raz w zyciu no i wypielem po 2 godiznach nie vylem w stanie nic zrobiac lezalem w lozku i jak tylko probowalem wstaac to odrazu wymiotowalem ale przy mniejszych ilosciach jest tak fajnie tak jakos lepiej
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
A czy można zrobić takie ala opium z zupy? To znaczy zrobić zupe z suchych/mokrych łodyg i makówek a potem przefiltrować przez szmatę czy coś takiego i odparować wode a potem to strzelać IV ??? Może ktoś robił coś takiego???
  • 71 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: arkashka »
Można trochę uprościć produkcję, tzn. ominąć etap związany z użyciem kationitu (tzw. bezkationitówka), ale to syf - strasznie zanieczyszczony. Nie polecam.
Uwaga! Użytkownik arkashka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
ja nie chce robić odpału. Nie mam składników. Chce tylko wiedzieć czy przefiltrowana i odparowana makiwara nadaje się do iniekcji IV???
ODPOWIEDZ
Newsy
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.