Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 38 / / 0
ile makiwara moze stac?? jaka jest jej przydatnosc bo przed chwila ja ugotowalem ale mam zamiar wypic jutro da rade?
  • 486 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CannaBeat »
Ważąc koło 50 kg(tak poza tematem mam 23 lata i 170 wzrostu. Dużo mam niedowagi?:-)Po prostu jedzenie mi nie smakuje, które serwuje matka i jem tylko u dziewczyny :D)) mając doświadczenie z opiatami może z 4 razy z ilu całych (razem z łodygą, tymi liśćmi(?) i oczywiście makówką) maków lekarskich (nie nacinanych i nie suszonych) muszę zrobić zupę, żeby czuć się na tyle dobrze, żeby móc pójść gdzieś z dziewczyną, np. do kina.
Uwaga! Użytkownik CannaBeat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
arkashka pisze:
Jeśli nie stracisz motywacji, to się oprzesz. U mnie na działce rośnie piękny mak i... zawsze na święta mam prawdziwego, wysokomorfinowego makowca :-D . Wbiłem się w tryby szarego życia i trzymam się tego zębami. Żona, dzieci, firma... Nudno jak flaki z olejem, ale po roku czy dwóch wraca radość życia, znajdujesz przyjemność w plebejskich rozrywkach typu alkoholizowanie się przy grillu z rodzinką i znajomymi, kino, wypad na ryby itp.
Pieknie to podsumowales ja pierdole hehee jebne ze smiechu plebejskie rozrywki [;
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
CannaBeat:
Zupe sie robi z suszu :) musisz sobie to ususzyc :) i bedzie ;]
ChÓj!
  • 486 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CannaBeat »
Ok, rozumiem :-) Chciałem po prostu zaoszczędzić na czasie %-D
Ale w końcu tak z 8 by mi starczyło? ^_^
Uwaga! Użytkownik CannaBeat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
ususz, zmiel, i garstka zmielonego suszu cie wygrzeje git :)
Bierzesz ta garstke mialu z suszu gotujesz, odcedzasz i wypijasz :) na jedna garstke spokojnie powinny Ci starczyc dwie szklanki wody lub i mniej :)
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2007 przez Lotnik, łącznie zmieniany 1 raz.
ChÓj!
  • 38 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jedrek98 »
ja sie ostatnio przejechalem zrobilem dosc mocna zuupe 3 raz w zyciu no i wypielem po 2 godiznach nie vylem w stanie nic zrobiac lezalem w lozku i jak tylko probowalem wstaac to odrazu wymiotowalem ale przy mniejszych ilosciach jest tak fajnie tak jakos lepiej
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
A czy można zrobić takie ala opium z zupy? To znaczy zrobić zupe z suchych/mokrych łodyg i makówek a potem przefiltrować przez szmatę czy coś takiego i odparować wode a potem to strzelać IV ??? Może ktoś robił coś takiego???
  • 71 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: arkashka »
Można trochę uprościć produkcję, tzn. ominąć etap związany z użyciem kationitu (tzw. bezkationitówka), ale to syf - strasznie zanieczyszczony. Nie polecam.
Uwaga! Użytkownik arkashka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
ja nie chce robić odpału. Nie mam składników. Chce tylko wiedzieć czy przefiltrowana i odparowana makiwara nadaje się do iniekcji IV???
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.