Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
pierwszy raz jak brałam to naprawdę malutko, ale zapamiętam go do końca życia (nie tylko ze względu że to był mój pierwszy raz z fetą :-D ). a jakieś pamiątki wrzucę niedługo jak coś tam jeszcze znajdę.
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: metkatynon »
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze:
Niezłe kreski jak na pierwszy raz po ok. 300 na oko każda.........
Z tym ze jak tam jest juz 100 mg czystej fety to jest juz dobrze <_< Towar zanim dojdzie w ręce uzytkownika jest pare razy żeniony :-/
50-70 mg CZYSTEJ na 1 raz to jest maksymalna mozliwa dawka.
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
[quote="metkatynon"]
Z tym ze jak tam jest juz 100 mg czystej fety to jest juz dobrze <_< Towar zanim dojdzie w ręce uzytkownika jest pare razy żeniony ]
Normalnie w tym momencie odkryłeś amerykę... :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: houseCat »
wstretne ćpuny bleee. jak mozna wogóle tykać taką chemię, gdybyście tylko wiedzieli co to robi z waszymi żyjącymi komórkami.. moze wtedy troche mniej by takich ludzi było. Wiekszosc widzi tylko kopa, a nie mysli co sie z tym faktem łączy. pozdro
Uwaga! Użytkownik houseCat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lak(i)er »
sorry ze sie wtronce, ale niemusisz obrazac kogokolwiek - ja np rozumie co sie dzieje z organizmem pod wplywem danej substancji - a to ze duzo ludzi bierze bez wiedzy o szkodliwosci to trudno (dil Ci niepowie czym to szkodzi wiec sie niedziw)
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Muerto, wolfi czy czempion? Przyznawać się ćpaki-jebaki-kociaki :*
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 126 / 5 / 0
Obłąkany pisze:
Bez kitu, raz kumpel przywiózł, rzekomo prosto od chemika setkę, no trochę ponad - tak ze 150, władowaliśmy na dwóch i muszę przyznać, że lepszego kopa nigdy nie miałem. Także dobra "setka" zawiera tak ze 50 - 70mg...
Zdarza sie ze"setka"zawiera 30 mg
Przewaznie giet na 5 czesci
30% fety w fecie
  • 126 / 5 / 0
Zielone Karty pisze:
.
ale podwsumowując po polówce dobego sprzętu i wypitych 10 browcach i jedym wsciekłym sie zapierdoliłem jak Głupi
polowce?to nie byla dobra fuka tylko okrutnie zenione scierwo ]
od tamtego czasu nie tykam tego słabego środka, wiedziałem od razu,ze nie daje niczego, co byłoby warte uwagi /-
[/quote]
to ty kurwa brales fete czy cukier puder? :nuts:

xtc za to lubię, jest 1000 razy lepsza od tej Kurwy, bo tyko na takie miano zasluguje
W co drugiej tabletce wpierdalasz fete i nawet o tym nie wiesz :-O
Ostatnio zmieniony 05 listopada 2006 przez metkatynon, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
metkatynon pisze:
Zielone Karty pisze:
.
ale podwsumowując po polówce dobego sprzętu i wypitych 10 browcach i jedym wsciekłym sie zapierdoliłem jak Głupi
polowce?to nie byla dobra fuka tylko okrutnie zenione scierwo ]
od tamtego czasu nie tykam tego słabego środka, wiedziałem od razu,ze nie daje niczego, co byłoby warte uwagi /-
to ty kurwa brales fete czy cukier puder? :nuts:

xtc za to lubię, jest 1000 razy lepsza od tej Kurwy, bo tyko na takie miano zasluguje
W co drugiej tabletce wpierdalasz fete i nawet o tym nie wiesz :-O
[/quote]

co ty jebiesz jak mozna nie odroznic kolka od fety

wiedziałem od razu,ze nie daje niczego, co byłoby warte uwagi
podpisuje sie pod tym kurwa metkatynon i nie mow ze feta jest cool
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 126 / 5 / 0
Nie mowie ze feta jest ok.Ale dziala podobnie do extasy.Wiadomo extasy jest duuuzo lepsze.I nie ma takiej zwaly.Z tym ze ciezko jest trafic na dropsy z MDMA.Najczesciej jest feta.
Ostatnio zmieniony 05 listopada 2006 przez metkatynon, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.