Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
pierwszy raz jak brałam to naprawdę malutko, ale zapamiętam go do końca życia (nie tylko ze względu że to był mój pierwszy raz z fetą :-D ). a jakieś pamiątki wrzucę niedługo jak coś tam jeszcze znajdę.
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: metkatynon »
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze:
Niezłe kreski jak na pierwszy raz po ok. 300 na oko każda.........
Z tym ze jak tam jest juz 100 mg czystej fety to jest juz dobrze <_< Towar zanim dojdzie w ręce uzytkownika jest pare razy żeniony :-/
50-70 mg CZYSTEJ na 1 raz to jest maksymalna mozliwa dawka.
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
[quote="metkatynon"]
Z tym ze jak tam jest juz 100 mg czystej fety to jest juz dobrze <_< Towar zanim dojdzie w ręce uzytkownika jest pare razy żeniony ]
Normalnie w tym momencie odkryłeś amerykę... :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: houseCat »
wstretne ćpuny bleee. jak mozna wogóle tykać taką chemię, gdybyście tylko wiedzieli co to robi z waszymi żyjącymi komórkami.. moze wtedy troche mniej by takich ludzi było. Wiekszosc widzi tylko kopa, a nie mysli co sie z tym faktem łączy. pozdro
Uwaga! Użytkownik houseCat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lak(i)er »
sorry ze sie wtronce, ale niemusisz obrazac kogokolwiek - ja np rozumie co sie dzieje z organizmem pod wplywem danej substancji - a to ze duzo ludzi bierze bez wiedzy o szkodliwosci to trudno (dil Ci niepowie czym to szkodzi wiec sie niedziw)
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Muerto, wolfi czy czempion? Przyznawać się ćpaki-jebaki-kociaki :*
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 126 / 5 / 0
Obłąkany pisze:
Bez kitu, raz kumpel przywiózł, rzekomo prosto od chemika setkę, no trochę ponad - tak ze 150, władowaliśmy na dwóch i muszę przyznać, że lepszego kopa nigdy nie miałem. Także dobra "setka" zawiera tak ze 50 - 70mg...
Zdarza sie ze"setka"zawiera 30 mg
Przewaznie giet na 5 czesci
30% fety w fecie
  • 126 / 5 / 0
Zielone Karty pisze:
.
ale podwsumowując po polówce dobego sprzętu i wypitych 10 browcach i jedym wsciekłym sie zapierdoliłem jak Głupi
polowce?to nie byla dobra fuka tylko okrutnie zenione scierwo ]
od tamtego czasu nie tykam tego słabego środka, wiedziałem od razu,ze nie daje niczego, co byłoby warte uwagi /-
[/quote]
to ty kurwa brales fete czy cukier puder? :nuts:

xtc za to lubię, jest 1000 razy lepsza od tej Kurwy, bo tyko na takie miano zasluguje
W co drugiej tabletce wpierdalasz fete i nawet o tym nie wiesz :-O
Ostatnio zmieniony 05 listopada 2006 przez metkatynon, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
metkatynon pisze:
Zielone Karty pisze:
.
ale podwsumowując po polówce dobego sprzętu i wypitych 10 browcach i jedym wsciekłym sie zapierdoliłem jak Głupi
polowce?to nie byla dobra fuka tylko okrutnie zenione scierwo ]
od tamtego czasu nie tykam tego słabego środka, wiedziałem od razu,ze nie daje niczego, co byłoby warte uwagi /-
to ty kurwa brales fete czy cukier puder? :nuts:

xtc za to lubię, jest 1000 razy lepsza od tej Kurwy, bo tyko na takie miano zasluguje
W co drugiej tabletce wpierdalasz fete i nawet o tym nie wiesz :-O
[/quote]

co ty jebiesz jak mozna nie odroznic kolka od fety

wiedziałem od razu,ze nie daje niczego, co byłoby warte uwagi
podpisuje sie pod tym kurwa metkatynon i nie mow ze feta jest cool
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 126 / 5 / 0
Nie mowie ze feta jest ok.Ale dziala podobnie do extasy.Wiadomo extasy jest duuuzo lepsze.I nie ma takiej zwaly.Z tym ze ciezko jest trafic na dropsy z MDMA.Najczesciej jest feta.
Ostatnio zmieniony 05 listopada 2006 przez metkatynon, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.