Der neue Rauschstoffbenutzer pisze: Niezłe kreski jak na pierwszy raz po ok. 300 na oko każda.........
50-70 mg CZYSTEJ na 1 raz to jest maksymalna mozliwa dawka.
Z tym ze jak tam jest juz 100 mg czystej fety to jest juz dobrze <_< Towar zanim dojdzie w ręce uzytkownika jest pare razy żeniony ]
Normalnie w tym momencie odkryłeś amerykę... :rolleyes:
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Obłąkany pisze: Bez kitu, raz kumpel przywiózł, rzekomo prosto od chemika setkę, no trochę ponad - tak ze 150, władowaliśmy na dwóch i muszę przyznać, że lepszego kopa nigdy nie miałem. Także dobra "setka" zawiera tak ze 50 - 70mg...
Przewaznie giet na 5 czesci
30% fety w fecie
Zielone Karty pisze:.
ale podwsumowując po polówce dobego sprzętu i wypitych 10 browcach i jedym wsciekłym sie zapierdoliłem jak Głupi
od tamtego czasu nie tykam tego słabego środka, wiedziałem od razu,ze nie daje niczego, co byłoby warte uwagi /-
[/quote]
to ty kurwa brales fete czy cukier puder? :nuts:
xtc za to lubię, jest 1000 razy lepsza od tej Kurwy, bo tyko na takie miano zasluguje
metkatynon pisze:polowce?to nie byla dobra fuka tylko okrutnie zenione scierwo ]Zielone Karty pisze:.
ale podwsumowując po polówce dobego sprzętu i wypitych 10 browcach i jedym wsciekłym sie zapierdoliłem jak Głupi
od tamtego czasu nie tykam tego słabego środka, wiedziałem od razu,ze nie daje niczego, co byłoby warte uwagi /-
xtc za to lubię, jest 1000 razy lepsza od tej Kurwy, bo tyko na takie miano zasluguje
[/quote]
co ty jebiesz jak mozna nie odroznic kolka od fety
wiedziałem od razu,ze nie daje niczego, co byłoby warte uwagi
podpisuje sie pod tym kurwa metkatynon i nie mow ze feta jest cool
wujek supra
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Popularniejsza niż heroina. Brytyjskie nastolatki ofiarami upodobania do ketaminy
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.