Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
czego nie polecasz brać nikomu ?
hera
113
39%
amfa
62
21%
LSD
2
1%
kokaina
7
2%
maria
7
2%
grzyby
1
0%
bieluń
67
23%
DXM
5
2%
benzo
15
5%
inne?
14
5%

Liczba głosów: 293

ODPOWIEDZ
  • 36 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mariu$ »
Pan_Jah_from_Brazylija
zobacz takiego pacjenta ktory bieze opioidy od ok 6 miesiecy spójrz na jego prioytety i watości w zyciu, a zrozumiesz
Lepiej spójrz na taką osóbke co cały czas wali fete
Uwaga! Użytkownik Mariu$ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
i jedni idrudzy maja podobne priorytety-zreszta jak kazdy cpun niewzne od czego jest uzalezniony.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 414 / 8 / 0
Alkohol. Bo nic nie wnosi, przytłumia, ryje beret,niszczy organizm i jest łatwo dostępny.Poza tym feta, H, DXM, PCP, Bieluń i wiele wiele innych o których nie pamiętam...
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bykent »
Odwracając ankietke - grzypki i kfasik rulezzz :)))Poczytajcie Castanede - `Nauki don Juana`,datura przyjmowana jak trzeba tesh ponoc może być miła...
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: master.1 »
Bieluń to zło......wielkie zło
Fetkę i herkę można wziąć, z umiarem z przerwami. Weźniesz parę razy bieluń - to się kamikaze ciesz, że jeszcze żyjesz
  • 414 / 8 / 0
Master.1 wytłumacz to Lydii tej z wątku o bieluniu...
A Castanedy będę teraz miał "Odrębną Rzeczywistość" tam ponoć używa bielunia i pokrzyku. Jeżeli oczywiście koleś z allegro nie zrobił wała...
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: THC »
Zdechły Szczurze coś tam Lydii o tym bieluniu napisałem ale czy to coś da? Jak nie ona to może inni tego nie wezną....
ehh.......
  • 414 / 8 / 0
Wątpię czy to coś da... Strasznie uparta jest i do tego wiedzy jej brakuje...

Koleś z allegro nie zrobił jednak wała!Mam właśnie w rękach "Odrębną Rzeczywistość" :-D
  • 324 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gizmo »
Ja nie lubie stymulantów to znaczy lubilem do czasu eksperymentu z methkatynonem :/ straciłem przytomnośc kilka razy i byłem cały blady w czerwone plamy myślalem ze już po mnie ,ale na szczęście nie :D

A co to ta "Odrebna Rzeczywistość"? Książka jakaś?
  • 414 / 8 / 0
Tak. Carlosa Castanedy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.