arm at the elbow. He spoke in his dead, junky whisper. "With veins like
that, Kid, I'd have myself a time."
('Naked Lunch', by William S. Burroughs)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Flunitrazepam
W Polsce i zapewne w większość krajów jest wycofany. Więc raczej go nigdzie nie dostaniesz, jedynie od "kolekcjonerów", ale wątpię, aby któryś go odsprzedał ;-)
Wiem z doświadczenia, że relanium potrafi czasem zwalić z nóg, co dopiero to gówno :o)
wojtekajron pisze:10mg to jak opakówka enzetek
Słońce, jezioro, ich trzech, ale nas czworo...
2 - tabsy lekka fazka, zakołowanie i te sprawy. 3,4 tabsy plus piwo czy 2. Pamięć początku reszta ciemna magia.
Mocny lek mam jeszcze troch e, nie łykam gdyż jakoś teraz ten cały flunistazem niepodchodzi ci.
Faktycznie debile mogli wrzuucić jako pigułke gwałtu
Będzie trzeba się zaopatrzyć w większą ilość.
xzx
Warszawski Cpun pisze: No, w końcu benzo które mnie ładnie robi.
Będzie trzeba się zaopatrzyć w większą ilość.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.