arm at the elbow. He spoke in his dead, junky whisper. "With veins like
that, Kid, I'd have myself a time."
('Naked Lunch', by William S. Burroughs)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Flunitrazepam
W Polsce i zapewne w większość krajów jest wycofany. Więc raczej go nigdzie nie dostaniesz, jedynie od "kolekcjonerów", ale wątpię, aby któryś go odsprzedał ;-)
Wiem z doświadczenia, że relanium potrafi czasem zwalić z nóg, co dopiero to gówno :o)
wojtekajron pisze:10mg to jak opakówka enzetek
Słońce, jezioro, ich trzech, ale nas czworo...
2 - tabsy lekka fazka, zakołowanie i te sprawy. 3,4 tabsy plus piwo czy 2. Pamięć początku reszta ciemna magia.
Mocny lek mam jeszcze troch e, nie łykam gdyż jakoś teraz ten cały flunistazem niepodchodzi ci.
Faktycznie debile mogli wrzuucić jako pigułke gwałtu
Będzie trzeba się zaopatrzyć w większą ilość.
xzx
Warszawski Cpun pisze: No, w końcu benzo które mnie ładnie robi.
Będzie trzeba się zaopatrzyć w większą ilość.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.