Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
Najprawdopodobniej osoba zadająca pytanie nie siedzi w temacie, dlatego ma prawo nie wiedzieć. :rolleyes:
no dobra ale koleś zadający to pytanie jest juz userem forum od 3 miesięcy , więc wydaje mi się że powinien takie coś wiedzieć , nawet kumple dla których istnieje tylko trawa , pixy , feta (tzn nie mają pojęcia o działaniu niektórych leków otc) wiedzą o tussi (na zasadzie że w aptece można kupić syrop(tussipect) i jak się go wypije to ma się spida prawie jak po fecie)
Maisssterrr qrwy
  • 216 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: nvm »
burek123 pisze:
no dobra ale koleś zadający to pytanie jest juz userem forum od 3 miesięcy ,
Nie przyglądałem się profilowi. Generalnie chodzi mi o to, że nie powinno się najeżdżać na osoby zadające nawet najbardziej banalne pytania. :)
Pozdrawiam
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: roman »
zwalszcza ze osoba zadaje pytanie kuturalnie i w odpowiednim temacie...
Uwaga! Użytkownik roman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: =HarY= »
[ external image ]
Chyba nie ma sie czym przejmować, dziś kupiłem sobie blister Tussipectu (chciałem Tussidex, a że go nie było kupiłem sobie wyrób Herbapolu, efedrynka też jest fajna :P), a temat był zakładany 9 miechów temu... więc narazie nie ma się czym przejmować.
Riki tiki narkotyki :P
  • 6 / / 0
To chyba jakiś mit z tym wycofaniem.
Podrożal tussipect, bo kiedys kupilam po 4.70 a teraz 5.90-6.00
ale nadal jest w aptekach.
Nie ma co się bać.

Zresztą, nawet jeśli,
tussipect mozna zastąpić.
Uwaga! Użytkownik peggybrown nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
A ja dzisiaj przechadzajac sie po rynku w krk, zobaczylem apteke...
pomyslalem... Koda... NIE! robie przerwe...
potem... DXM... jednak tez nie.. nielubi mnie ten mily pan :(
i oto wkroczylem do apteki i poprosilem tussipect w tabletkach...
bylem z babcia i matka, powiedzialem im ze mnie kaszle, wtedy baba w sklepie patrzy sie na mnie dziwnym wzorkiem(fakt mam podkrazone oczy troche i wogule) i mowi ze niesprzeda! ze moze byc w syropie...
ja sie pytam czemu, taki dosyc juz podkurwiony,
gdy ona wyskakuje z pretensjami do mej matki i babci ze ona wie do czego sluza te tabletki i wogule, ze to uwaga uwaga:
SILNIE UZALEZNIA FIZYCZNIE I ZABIJA. tak twierdzi farmaceutka :/ i wogule to bruaka spalilem bo na drugsach mnie nieraz zlapali starzy jak bylem mlodszy, ale teraz niemaja nic do gadania, jednak ja sie zle czuje z tym jakos, bo o lekomanie mnie niepodejrzewali :P
ChÓj!
  • 223 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: neta »
N
Ostatnio zmieniony 06 września 2007 przez neta, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik neta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.