poniekąd to też kwestia odpowiedniego nasycenia organizmu dyso także polecam w mixie z moim autorskim zgrzańcem zbójnickim
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Kwartał nie tykałeś i wziąłeś 240mg.
A mogłeś nie tykać kwartał, pół roku, rok, 5 lat itd itd
Jak pojawia się szansa żeby z tego wyjść to korzystać i się nie zastanawiać, ta koda jest jakaś popierdolona, wpierdoliłem w życiu kilka tysięcy paczek tjokodynu, napierdalałem helupe i oksy po kablach tylko po to żeby bo skończeniu zapasów mocnych opio znowu polecieć do apteki po kaszlodyn. Nie wiem co ta koda ma w sobie ale potrafi człowieka dosłownie opętać.
22 stycznia 2026slodkapszczolka pisze: @Czoug
Kwartał nie tykałeś i wziąłeś 240mg.
A mogłeś nie tykać kwartał, pół roku, rok, 5 lat itd itd
Jak pojawia się szansa żeby z tego wyjść to korzystać i się nie zastanawiać, ta koda jest jakaś popierdolona, wpierdoliłem w życiu kilka tysięcy paczek tjokodynu, napierdalałem helupe i oksy po kablach tylko po to żeby bo skończeniu zapasów mocnych opio znowu polecieć do apteki po kaszlodyn. Nie wiem co ta koda ma w sobie ale potrafi człowieka dosłownie opętać.
paradoksalnie to Holka wyleczyła mnie z kody bo tamże (jak i również w Belgii) bez recki sobie jej nie kupię i dlatego teraz nadrabiam zaległości
no cush… z dilerami jestem w stanie popalić mosty ale te pierdolone apteki atakują mnie na każdym rogu przez co już 5 dzień lecę sę (co dziwne dorzutki też klepią fajnie) - akuratnie 340 kody, 120 dexa i 100 difki
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
22 stycznia 2026kamex pisze: @slodkapszczolka W końcu najbardziej lubi się to od czego się zaczynało, a wiele osób właśnie zaczynało od szanownej kodeiny.
moje pierwsze opio to palony braun w wieku lat 19-20 - rzygalem dalej niż widziałem… kodę odkryłem dopiero dekadę później
Chociaż wydaje mi się, że w tym świecie pełnym kłamstwa
Często najgłupszym wyborem okazuje się prawda
To prawda, nie lubię tej nagiej suki
Miała nas wyzwolić, a teraz każdy może ją kupić
Grzegorz braun palił heroinę zanim to stało się modne . Deal with it
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
mogłem jednak przepić ten sulfosyf monsterkien zamiast nocturnem ale już raz doprowadziłem w plenerze do tragedii, próbując nieudolnie zmielić te narkotyczne draże puszką - niby niepozorna gramatura ale amelinową zbroję przebija lepiej jak amunicja przeciwpancerna
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.