poniekąd to też kwestia odpowiedniego nasycenia organizmu dyso także polecam w mixie z moim autorskim zgrzańcem zbójnickim
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Kwartał nie tykałeś i wziąłeś 240mg.
A mogłeś nie tykać kwartał, pół roku, rok, 5 lat itd itd
Jak pojawia się szansa żeby z tego wyjść to korzystać i się nie zastanawiać, ta koda jest jakaś popierdolona, wpierdoliłem w życiu kilka tysięcy paczek tjokodynu, napierdalałem helupe i oksy po kablach tylko po to żeby bo skończeniu zapasów mocnych opio znowu polecieć do apteki po kaszlodyn. Nie wiem co ta koda ma w sobie ale potrafi człowieka dosłownie opętać.
wczorajslodkapszczolka pisze: @Czoug
Kwartał nie tykałeś i wziąłeś 240mg.
A mogłeś nie tykać kwartał, pół roku, rok, 5 lat itd itd
Jak pojawia się szansa żeby z tego wyjść to korzystać i się nie zastanawiać, ta koda jest jakaś popierdolona, wpierdoliłem w życiu kilka tysięcy paczek tjokodynu, napierdalałem helupe i oksy po kablach tylko po to żeby bo skończeniu zapasów mocnych opio znowu polecieć do apteki po kaszlodyn. Nie wiem co ta koda ma w sobie ale potrafi człowieka dosłownie opętać.
paradoksalnie to Holka wyleczyła mnie z kody bo tamże (jak i również w Belgii) bez recki sobie jej nie kupię i dlatego teraz nadrabiam zaległości
no cush… z dilerami jestem w stanie popalić mosty ale te pierdolone apteki atakują mnie na każdym rogu przez co już 5 dzień lecę sę (co dziwne dorzutki też klepią fajnie) - akuratnie 340 kody, 120 dexa i 100 difki
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
wczorajkamex pisze: @slodkapszczolka W końcu najbardziej lubi się to od czego się zaczynało, a wiele osób właśnie zaczynało od szanownej kodeiny.
moje pierwsze opio to palony braun w wieku lat 19-20 - rzygalem dalej niż widziałem… kodę odkryłem dopiero dekadę później
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.