Ale już ogólna zmiana percepcji temperatury wtsępuję np, przy stymulantach, najpier nie czujesz zimna a na zjeździe jest ci zimno.
Co do gaba-jebaczów, wódka grzeje, wódka chłodzi, wódka nigdy nie zaszkodzi. Owa mądrość ludowa tyczy się również benzo, pregabaliny czy baclofenu. Są to również depresanty i równie uodparniają trochę na zimno.
Bardziej od siebie powiem, że szczególnie SPA powodujące wyrzuty dopaminy i endorfin powodują podobne do opio uczucie ciepła. Dla mnie jest to na pewno amfetamina i baclofen.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
EDyta: jpdl…. Bez kitu zacznę sie uczyć Słowackiego
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.