Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Wiadomo że opidoidy jak oksykodon powodują że jest w zimie na dworze po ugrzaniu (swoją droga ns skręci jest bardzo zimno nawet w lecie mam zamarzniete rece) jest nam cieplutko. Sa jakies inne dragi/suplementy/leki które powodują to samo?
  • 1082 / 320 / 5
To samo to tylko inne opioidy (zwłaszcza opiaty jak morfina czy heroina).
Ale już ogólna zmiana percepcji temperatury wtsępuję np, przy stymulantach, najpier nie czujesz zimna a na zjeździe jest ci zimno.
Co do gaba-jebaczów, wódka grzeje, wódka chłodzi, wódka nigdy nie zaszkodzi. Owa mądrość ludowa tyczy się również benzo, pregabaliny czy baclofenu. Są to również depresanty i równie uodparniają trochę na zimno.

Bardziej od siebie powiem, że szczególnie SPA powodujące wyrzuty dopaminy i endorfin powodują podobne do opio uczucie ciepła. Dla mnie jest to na pewno amfetamina i baclofen.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 42 / 6 / 0
GBL powoduje że organizm się rozgrzewa, gdy schodzi, to ciało wraca do poprzrdniej temperatury.
Uwaga! Użytkownik FireDragon jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1570 / 411 / 13
Po OPCE jest ciepluško, ale nożem to dlatego, ze w kurtce jestem %-D

EDyta: jpdl…. Bez kitu zacznę sie uczyć Słowackiego :korposzczur:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 30 / 12 / 0
Po witaminie D3 cały płonę, a bliska osoba po wzięicu wpadła w panikę, iż to reakcja alergiczna :D
  • 1570 / 411 / 13
zgrzaniec zbujnicki %-D

scalono - detronizator

And Btw…

Nie mogę edytować wiec daje przepis;

OPCE, grzaniec zbójnicki, marihuana, alkohol, pieprz, kurkuma, cytryna, witamina C, chilli, kapsaicyna

Dajcie to do mixow ;)))))
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 21 / 1 / 0
metylofenidat, ale z tym bywa bardzo różnie, zresztą całkiem niedawno zeszłam z innych substancji i nie do końca wiem, czy powoduje to on czy efekty odstawienne, które się nadal ciągną. A słyszałam od ludzi po przejściach, że ciagną się rok przynajmniej dwa.
Uwaga! Użytkownik Lighter jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3497 / 742 / 9
Kwas acetylosalicylowy.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 3 / 0
Pregabalina, alkohol.
myj wodą ryj ;)
  • 3 / / 0
wódka i można latać na -15 w podkoszulku
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji

Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.