Mixy benzo z opio są bardzo niebiezpieczne, znam przypadek że pewna para jadła xany i dali sobie morfinę ekstra, chłopak dał niewiele więcej ml dosłownie troszku i rano sztywny. Najwięcej co słyszę śmierci ludzi którzy brali to mixy benzo i opio, zwłaszcza IV.
temat nie służy do pogaduszek. następne takie posty nie dotyczące tematu wylądują w koszu. /lady
02 kwietnia 2026CloneserSztuki pisze: @troopaoftomorrow
Mixy benzo z opio są bardzo niebiezpieczne, znam przypadek że pewna para jadła xany i dali sobie morfinę ekstra, chłopak dał niewiele więcej ml dosłownie troszku i rano sztywny. Najwięcej co słyszę śmierci ludzi którzy brali to mixy benzo i opio, zwłaszcza IV.
temat nie służy do pogaduszek. następne takie posty nie dotyczące tematu wylądują w koszu. /lady
Jeśli to o użytkownikach tego forum, to z całą pewnością oboje byli mi bliscy.
Niestety tak to właśnie bywa.
Rok temu umarł mój przyjaciel, miał tu konto ale nie używał go do pisania.
Wodobrzusze i śpiączka, z której już się nie wybudził.
A jeszcze 2 noce wcześniej błagałam go żeby pojechał do szpitala. W życiu nie czułam od nikogo tak mocno aury śmierci. Dosłownie mnie dusiła i wszystko dookoła niego wyglądało na szare. Cholernie dziwne wrażenie.
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brown
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brown
wycięto nazwe miejscowosci ~ kwik
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów