23 kwietnia 2022Davvid19922 pisze:Dokładnie, zjadłem 100g USA krysztal i aż mi gorąco się robiło ;) libido maskara ;) a teraz kończę 100g USA puder , jem to łyżka do herbaty i można powiedzieć że nie działa praktycznie wcale ,czekam co mi sklep odpisze , wysłałem zdjęcia jak wygląda kryształ jak wygląda to co teraz ..23 kwietnia 2022Fruktoza pisze: U mnie też puder nie wpływał na libido, za to ten kryształkowy dość mocno.
To ci nie zazdroszczę odstawki
Ja raz Poleciałem 1 miesiąc, nigdy więcej
Teraz jak zarzucam to dzień góra dwa a i tak później czuję zdecydowane obniżenie nastroju, bez porównania z lotami na GHB/GBL
24 kwietnia 2022turkuc pisze: David pewnie młody jest ,albo taka hardkorowa natura gabawraka![]()
.Ja leciałem kilka lat temu na mega dawkach benzo,teraz sporadycznie w małych dawkach 0,5 mg, gdzie kiedyś leciało po 4mg-5mg alprazolamu(ze wszystkim był hardkor alko,zioło,czasami futer).Aktualnie prega co 2-3 dni (3-4 dni w tygodniu na samym cbd) w dawkach 450mg-600mg czasami 900mg (ale dosyć rzadko i tylko jak niemam nic ważnego do ogarnięcia).Jak leciałem w ciągu przez miesiąc dawki 1g dziennie ,to 3-4 dni deprechy i powrót do normalności ,cały czas leci olejek cbd który mi mega pomaga :) Cbd polecam w przerwie przed następnym lekomańskim atakiem
"Aktualnie produkują puder, niewykluczone że znowu wrócą do kryształków, ale jest to zależne od dostępności surowców.
A z tym w ostatnich miesiącach bywa różnie.
Producent twierdzi że w przypadku zarówno kryształków jak i pudru, główny surowiec jest ten sam, a co za tym idzie jakość jest taka sama. "
Jasne jakość taka sama ..
Jak widać to puder https://ibb.co/WBRM0LJ
27 kwietnia 2022Fruktoza pisze: Na popularnym serwisie aukcyjnym pojawiła się opcja zakupu 10g. Jak ktoś ciekawy to może sprawdzić czy puder.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.