23 kwietnia 2022Davvid19922 pisze:Dokładnie, zjadłem 100g USA krysztal i aż mi gorąco się robiło ;) libido maskara ;) a teraz kończę 100g USA puder , jem to łyżka do herbaty i można powiedzieć że nie działa praktycznie wcale ,czekam co mi sklep odpisze , wysłałem zdjęcia jak wygląda kryształ jak wygląda to co teraz ..23 kwietnia 2022Fruktoza pisze: U mnie też puder nie wpływał na libido, za to ten kryształkowy dość mocno.
To ci nie zazdroszczę odstawki
Ja raz Poleciałem 1 miesiąc, nigdy więcej
Teraz jak zarzucam to dzień góra dwa a i tak później czuję zdecydowane obniżenie nastroju, bez porównania z lotami na GHB/GBL
24 kwietnia 2022turkuc pisze: David pewnie młody jest ,albo taka hardkorowa natura gabawraka![]()
.Ja leciałem kilka lat temu na mega dawkach benzo,teraz sporadycznie w małych dawkach 0,5 mg, gdzie kiedyś leciało po 4mg-5mg alprazolamu(ze wszystkim był hardkor alko,zioło,czasami futer).Aktualnie prega co 2-3 dni (3-4 dni w tygodniu na samym cbd) w dawkach 450mg-600mg czasami 900mg (ale dosyć rzadko i tylko jak niemam nic ważnego do ogarnięcia).Jak leciałem w ciągu przez miesiąc dawki 1g dziennie ,to 3-4 dni deprechy i powrót do normalności ,cały czas leci olejek cbd który mi mega pomaga :) Cbd polecam w przerwie przed następnym lekomańskim atakiem
"Aktualnie produkują puder, niewykluczone że znowu wrócą do kryształków, ale jest to zależne od dostępności surowców.
A z tym w ostatnich miesiącach bywa różnie.
Producent twierdzi że w przypadku zarówno kryształków jak i pudru, główny surowiec jest ten sam, a co za tym idzie jakość jest taka sama. "
Jasne jakość taka sama ..
Jak widać to puder https://ibb.co/WBRM0LJ
27 kwietnia 2022Fruktoza pisze: Na popularnym serwisie aukcyjnym pojawiła się opcja zakupu 10g. Jak ktoś ciekawy to może sprawdzić czy puder.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.