23 kwietnia 2022Davvid19922 pisze:Dokładnie, zjadłem 100g USA krysztal i aż mi gorąco się robiło ;) libido maskara ;) a teraz kończę 100g USA puder , jem to łyżka do herbaty i można powiedzieć że nie działa praktycznie wcale ,czekam co mi sklep odpisze , wysłałem zdjęcia jak wygląda kryształ jak wygląda to co teraz ..23 kwietnia 2022Fruktoza pisze: U mnie też puder nie wpływał na libido, za to ten kryształkowy dość mocno.
To ci nie zazdroszczę odstawki
Ja raz Poleciałem 1 miesiąc, nigdy więcej
Teraz jak zarzucam to dzień góra dwa a i tak później czuję zdecydowane obniżenie nastroju, bez porównania z lotami na GHB/GBL
24 kwietnia 2022turkuc pisze: David pewnie młody jest ,albo taka hardkorowa natura gabawraka![]()
.Ja leciałem kilka lat temu na mega dawkach benzo,teraz sporadycznie w małych dawkach 0,5 mg, gdzie kiedyś leciało po 4mg-5mg alprazolamu(ze wszystkim był hardkor alko,zioło,czasami futer).Aktualnie prega co 2-3 dni (3-4 dni w tygodniu na samym cbd) w dawkach 450mg-600mg czasami 900mg (ale dosyć rzadko i tylko jak niemam nic ważnego do ogarnięcia).Jak leciałem w ciągu przez miesiąc dawki 1g dziennie ,to 3-4 dni deprechy i powrót do normalności ,cały czas leci olejek cbd który mi mega pomaga :) Cbd polecam w przerwie przed następnym lekomańskim atakiem
"Aktualnie produkują puder, niewykluczone że znowu wrócą do kryształków, ale jest to zależne od dostępności surowców.
A z tym w ostatnich miesiącach bywa różnie.
Producent twierdzi że w przypadku zarówno kryształków jak i pudru, główny surowiec jest ten sam, a co za tym idzie jakość jest taka sama. "
Jasne jakość taka sama ..
Jak widać to puder https://ibb.co/WBRM0LJ
27 kwietnia 2022Fruktoza pisze: Na popularnym serwisie aukcyjnym pojawiła się opcja zakupu 10g. Jak ktoś ciekawy to może sprawdzić czy puder.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.