06 czerwca 2018luffy94 pisze: Dzisiaj mam pierwsze podejście do clonazolamu.
Po długiej obserwcji wszystkich ćpuńskich forum, każdej informacji ZDECYDOWAŁAM
Obecnie zażyłam 3mg w niebieskich pillsach. Tylko chyb długo się rozkręca albo mam taką tolerkę bo na razie to tylko trochę zmuła i chęć palenia papierosów.
Czy jak wpierniczałam po 10 mg xanaxu i 30 zolpidemu to czy to kwestia mojej tolerki czy jeszcze poczekać? Wzięłam już ponad godzine temu. Tak, chcę się poczuć bardzo rekrecyjnie, wręcz żeby błędnik wariował ale żeby się nie przekręcić. Ktoś coś doradzi? :)
Przeniesiono. | STR88
Zależy skąd te tabsy...bo mogłaś zażyć 3mg kredy niebieskiej
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
08 czerwca 2018pampuk pisze:06 czerwca 2018luffy94 pisze: Dzisiaj mam pierwsze podejście do clonazolamu.
Po długiej obserwcji wszystkich ćpuńskich forum, każdej informacji ZDECYDOWAŁAM
Obecnie zażyłam 3mg w niebieskich pillsach. Tylko chyb długo się rozkręca albo mam taką tolerkę bo na razie to tylko trochę zmuła i chęć palenia papierosów.
Czy jak wpierniczałam po 10 mg xanaxu i 30 zolpidemu to czy to kwestia mojej tolerki czy jeszcze poczekać? Wzięłam już ponad godzine temu. Tak, chcę się poczuć bardzo rekrecyjnie, wręcz żeby błędnik wariował ale żeby się nie przekręcić. Ktoś coś doradzi? :)
Przeniesiono. | STR88
Zależy skąd te tabsy...bo mogłaś zażyć 3mg kredy niebieskiejjeśli byłaby tam deklarowana wartość to akurat ta benzynka nie zwraca uwagi na tolerkę, działa dość szybko i brutalnie a "prawdziwe" 3 mg zmiotłoby Cię z nóg
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
jest smaczniejszy haha
tak czy inaczej bum z insulinówki łyczek herbatki i jest si
i tak nie ma w smaku nic gorszego jak rozgryziona imovana :-D
ale jest co bardziej gorzkiego bitrex (to co do dykty dodają ;p)
A clonazolam w glikolu nie jest taki zły nawet zamówiony od Vendorów. Co do glikolu znalazłem całkiem przyzwoity cenowo/neutralny smakowo i dobrze miesza poza clonem inne benzyny...
http://allegro.pl/glikol-1-2-propylenow ... 73411.html
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.