Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Skąd można zamówić fenibut liftmode? Bo z ich strony nie mogę
  • 4 / / 0
Nowy tutaj (dopiero zarejestrowany, ale z portalu korzystam lata).
Od fenibutu dostałem psychozy i nikomu tego nie polecam. Piłem dużo alkoholu, ale w styczniu 2021 postanowiłem że przestanę i będę schodził z dawki odpowiedzialnie. Udało mi się zejść do zera z końcem lutego. No ale bez alko chujowo mi się tedy funkcjonowało (wtedy nie znalem jeszcze pregaby), więc zacząłem szukać jakiegoś zamiennika dla wódy i na kara założyłem temat gdzie ze dwie osoby widać było że są doświadczone i obie polecały feibut. W połowie marca kupiłem 90 tabsów po 500mg. Jak przyszły to podniecony zarzuciłem wg instrukcji na opakowaniu dwie. Miały się wkręcać dopiero o kilku godzinach, więc zacząłem, sobie coś tam gotować, odpisywać na maile z roboty, sprzątać mieszkanie i po ok 3 się zaczęło.
Szpital Rydygiera w Krakowie oddział zamknięty. Miałem być 21 dni ale wypisałem się na własne życzenie po 9 dniach
  • 217 / 116 / 0
byles 9 dni w szpitalu przez 1 gr fenibutu...? oi chuj stary xD
tzn nie że coś
no pewnie dziwny mózg masz no, coś tam źle widocznie pstrykło ci, szczerze współczuje
Uwaga! Użytkownik bulku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1070 / 137 / 0
Coraz więcej amatorów się pcha do zabawy. Namiastkę psychozy można dostać na półrocznym ciągu na phenibucie an dużych dawkach, a nie po jednorazowym zarzuceniu 1,5g. Ta psychoza to raczej po napierdalaniu alko, a nie od takich ilości jednorazowego zażycia phenka.
  • 512 / 57 / 0
Przeciez sam odpisal sobie w poscie, koles dostal pschozy po alko i zwala wine na fenibuta XD %-D
  • 42 / 25 / 0
No ciekawy przypadek ale po co sie naśmiewać od razu, nie ma nic do śmiacia. Malo prawdopodobne żeby fenek w takiej ilości wywołał psychoze tak sam z siebie. Tez bym stawiał na psychoze poalkoholowa raczej, może akurat na tamten moment chłopak miał balagan w neuro przekaznikach i fenibut wbił gwoźdź do trumny. Mnie fenek pomógł niesamowicie na zespól poodstawienny... mój metadon dla alkoholika. Jak juz problemy natury psychicznej od fenka to w ciągach albo w połączeniu z amfetamina ale do przeżycia i tez musiałem sobie na taki stan zapracować, świetne kombo swoja droga ale wiadomo... cena podwójna.

ParaDoCelu321
Jaka była diagnoza dokładnie ? jakie spektrum zaburzeń psychotycznych ? Pewnie lekarz stwierdził ze od fenibutu.. jakbyś sie nie przypucował do fenka to pewnie byłoby przez alko. Co ci przepisali przy wypisie ?
  • 510 / 110 / 0
Z liftmode jaki fenibut kupować - są 4 rodzaje. Może być Phenibut HCl (Fine Crystals)?

edit: sorry nie dostraczają do Polski...
  • 241 / 32 / 0
kup sobie od USA suplements, polecany fenek pare stron temu.

edit. do mnie wlasnie leci i dam znac jak dzialanie jutro ;]
  • 183 / 30 / 0
Ma ktoś też wrażenie, że po fenibucie gorzej słyszy oraz widzi nawet w dawkach 1-1.5g?
  • 241 / 32 / 0
Osobiście nic takiego nie zauważyłem, u mnie działa to w drugą strone, odczuwam bodźce silniej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.