Od fenibutu dostałem psychozy i nikomu tego nie polecam. Piłem dużo alkoholu, ale w styczniu 2021 postanowiłem że przestanę i będę schodził z dawki odpowiedzialnie. Udało mi się zejść do zera z końcem lutego. No ale bez alko chujowo mi się tedy funkcjonowało (wtedy nie znalem jeszcze pregaby), więc zacząłem szukać jakiegoś zamiennika dla wódy i na kara założyłem temat gdzie ze dwie osoby widać było że są doświadczone i obie polecały feibut. W połowie marca kupiłem 90 tabsów po 500mg. Jak przyszły to podniecony zarzuciłem wg instrukcji na opakowaniu dwie. Miały się wkręcać dopiero o kilku godzinach, więc zacząłem, sobie coś tam gotować, odpisywać na maile z roboty, sprzątać mieszkanie i po ok 3 się zaczęło.
Szpital Rydygiera w Krakowie oddział zamknięty. Miałem być 21 dni ale wypisałem się na własne życzenie po 9 dniach
tzn nie że coś
no pewnie dziwny mózg masz no, coś tam źle widocznie pstrykło ci, szczerze współczuje
ParaDoCelu321
Jaka była diagnoza dokładnie ? jakie spektrum zaburzeń psychotycznych ? Pewnie lekarz stwierdził ze od fenibutu.. jakbyś sie nie przypucował do fenka to pewnie byłoby przez alko. Co ci przepisali przy wypisie ?
edit: sorry nie dostraczają do Polski...
edit. do mnie wlasnie leci i dam znac jak dzialanie jutro ;]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.