Od fenibutu dostałem psychozy i nikomu tego nie polecam. Piłem dużo alkoholu, ale w styczniu 2021 postanowiłem że przestanę i będę schodził z dawki odpowiedzialnie. Udało mi się zejść do zera z końcem lutego. No ale bez alko chujowo mi się tedy funkcjonowało (wtedy nie znalem jeszcze pregaby), więc zacząłem szukać jakiegoś zamiennika dla wódy i na kara założyłem temat gdzie ze dwie osoby widać było że są doświadczone i obie polecały feibut. W połowie marca kupiłem 90 tabsów po 500mg. Jak przyszły to podniecony zarzuciłem wg instrukcji na opakowaniu dwie. Miały się wkręcać dopiero o kilku godzinach, więc zacząłem, sobie coś tam gotować, odpisywać na maile z roboty, sprzątać mieszkanie i po ok 3 się zaczęło.
Szpital Rydygiera w Krakowie oddział zamknięty. Miałem być 21 dni ale wypisałem się na własne życzenie po 9 dniach
tzn nie że coś
no pewnie dziwny mózg masz no, coś tam źle widocznie pstrykło ci, szczerze współczuje
ParaDoCelu321
Jaka była diagnoza dokładnie ? jakie spektrum zaburzeń psychotycznych ? Pewnie lekarz stwierdził ze od fenibutu.. jakbyś sie nie przypucował do fenka to pewnie byłoby przez alko. Co ci przepisali przy wypisie ?
edit: sorry nie dostraczają do Polski...
edit. do mnie wlasnie leci i dam znac jak dzialanie jutro ;]
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.