Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 48 / 5 / 0
datura 👉👈mimo iż gdyż będąc nastolatkiem szukałem jej jak pojebany (na szczęście byłem zbyt głupi by ją znaleźć)
  • 112 / 18 / 0
kwasa, poluję na niego od 2004 czyli 20 lat, nie spotykany w moich rejonach, lecz teraz nie wezmę ze względu na poryty łeb i nastrój.
Maczanki-syntetyczne Kannabidoidy
  • 3 / 1 / 0
CRACK! Zdecydowanie crack, po tym jak spotkałem nieszczesnika co zapalil z kolegami crack na urodziny po czym cos sie z nim stalo, ziomek zmenelil sie od razu, gadał jakieś rzeczy, tweakował i mówił, że nigdy więcej, przeraziło mnie to, nie chce brac czegos co ma mi dac niebi a da pieklo. helu próbowałem, uważam, że jest to nudne opio, chyba, że czyjeś pierwsze po kodzie to można się wkręcić,a tak to raz ladnegi strzala w trojeczce z gumka ugotowalem pieknie weszło, muszę przyznać, niesamowite ciepło, ale potem odcinka a feeling taki sam jak na majce ale majka ciekawsza, sam wjazd tez gladszy trch jak oxy. Chciałbtm jeszcze minimum mety spróbować, małego lajna i kiedy indziej buszka. Crack wydaje mi się zbyt wjeżdżać na banie, ludzie, których widziałem po cracku jakby przestawali mieć kontrolę nad własną osobowością, po tym pierwszyn błohim buvhu i jakimś czasie, zaczynali tweakować, creepy.

bieluń - nie ma opcji, potem skoncze w areszcie myslac ze rozmawiam z trollem z kochu czy inne chore historie oudzie na tym maja

Flakka - bałbym się, że posypie mi się troszke za dużo i będę się wycierał o lampy i asfalt na środku autostrady

CARFENTANYL - no way, po co w ogole cos tak mocnego, a zwykła fenta nawet mimo, że błoga to nie warta zachodu, a cos jeszcze mocniejszego bez drogi powrotu? nie ma opcji

Niektóre psychodeliki nie powymieniam z nazw bo sa skomplikowane ale podobno moga nagrzać w głowie

Dopalacze, praktycznie wszystkie, mam na myśli Spice, K2, Mocarz, Coccolino i jakies chemiczne zlepki cyferek i liter majace nasladowac standardowe dragi.

cipacz - okropny sposob na spozycie, a trip raporty znajomych tez nie zachecaja
Aviomarin - to samo co u góry, ja chce wiedzieć co jest prawdziwe a co nie
  • 3 / 1 / 0
19 września 2010Jedi pisze:
1.hera, fent i inne mocne opiaty
2.feta, meta
3. koks
4. RC
hera jest nudna, fent jest czystym szczescuem jak nue masz dosw z opio, ale oxa warto sprobowac, jak i majke, nie musisz sie kłuć. Dopóki nie dasz szansy takim oxom właśnie np to zgadzam się, trzymaj sie z dala od helu i fenty bo bez porównania możesz je pokochać; z porównaniem to ci powiem, że są pp nudne

feta? dlaczegi? akurat najmiekkszy chyba z stymulantów, nie jest tak łatwo sie wjebać i do czasu jak w to nie wpadniesz po uszy a jest serio ciezko imo to nie ryje beretu, natomiast jak dobrze zastosujesz to feta moze miec swietna funkcjonalność.

meta - rozumiem, aż za bardzo, ale ja jestem ciekaw chcialbym kkiedys porcje na testa jedna wziac tak jak wzialem helu i sie przekonalem

koks - wyjaśnij proszę

RC- 100% sie zgadzam, skonczy sie kurwa pianą z pyska i tyle
  • 5 / 2 / 0
Krokodil,
fentanyl,
bieluń,
RC kanna, opiaty, itp.,
Wziewne inhalanty jak benzyna, kleje etc.,
Gdybym dało się cofnąć czas to pierdolony alkohol.
Ostatnio zmieniony 01 grudnia 2024 przez Apsik71, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobrze wiemy co jest złe, a co dobre.
Nie zalecamy niczego i nie namawiamy do jakichkolwiek zachowań.
Każdy wie jaki ma cel i jakimi środkami zmierza do jego realizacji.
Rób co chcesz, ale tylko wtedy gdy wiesz po co to robisz.
  • 604 / 108 / 0
wszystko co wjezdza na psyche w sposób ciezko do skontrolowania typu kwas i inne psychodeliki, z powodu nerwicy i innych zaburzeń lękowych
:tabletki:
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.