bieluń - nie ma opcji, potem skoncze w areszcie myslac ze rozmawiam z trollem z kochu czy inne chore historie oudzie na tym maja
Flakka - bałbym się, że posypie mi się troszke za dużo i będę się wycierał o lampy i asfalt na środku autostrady
CARFENTANYL - no way, po co w ogole cos tak mocnego, a zwykła fenta nawet mimo, że błoga to nie warta zachodu, a cos jeszcze mocniejszego bez drogi powrotu? nie ma opcji
Niektóre psychodeliki nie powymieniam z nazw bo sa skomplikowane ale podobno moga nagrzać w głowie
Dopalacze, praktycznie wszystkie, mam na myśli Spice, K2, Mocarz, Coccolino i jakies chemiczne zlepki cyferek i liter majace nasladowac standardowe dragi.
cipacz - okropny sposob na spozycie, a trip raporty znajomych tez nie zachecaja
Aviomarin - to samo co u góry, ja chce wiedzieć co jest prawdziwe a co nie
feta? dlaczegi? akurat najmiekkszy chyba z stymulantów, nie jest tak łatwo sie wjebać i do czasu jak w to nie wpadniesz po uszy a jest serio ciezko imo to nie ryje beretu, natomiast jak dobrze zastosujesz to feta moze miec swietna funkcjonalność.
meta - rozumiem, aż za bardzo, ale ja jestem ciekaw chcialbym kkiedys porcje na testa jedna wziac tak jak wzialem helu i sie przekonalem
koks - wyjaśnij proszę
RC- 100% sie zgadzam, skonczy sie kurwa pianą z pyska i tyle
fentanyl,
bieluń,
RC kanna, opiaty, itp.,
Wziewne inhalanty jak benzyna, kleje etc.,
Gdybym dało się cofnąć czas to pierdolony alkohol.
Nie zalecamy niczego i nie namawiamy do jakichkolwiek zachowań.
Każdy wie jaki ma cel i jakimi środkami zmierza do jego realizacji.
Rób co chcesz, ale tylko wtedy gdy wiesz po co to robisz.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.