Jak zamawiałeś nie na swoje dane to nie odbierzesz awizo wiec będziesz najpewniej miał wizytę. Ale kiedy i jak to niewiadomo, zazwyczaj UC w asyście policjanta/policjantów.
Chodzi mi o flualprazolam i Klonazolam który ma być ( już jest ?) dopisany do NSP https://gis.gov.pl/wp-content/uploads/2 ... 1.2018.pdf
Czy wgl mogą taką paczkę przechwycić?
Proszę o scalenie i pomoc.
25 kwietnia 2019Nawiedzony Szaman pisze: ^up jak zamawiałeś na swoje dane to normalnie odbierz awizo i idź na przesłuchanie - masz opisane jak to wyglada - nic Ci nie grozi.
Jak zamawiałeś nie na swoje dane to nie odbierzesz awizo wiec będziesz najpewniej miał wizytę. Ale kiedy i jak to niewiadomo, zazwyczaj UC w asyście policjanta/policjantów.
Choć znając stan polskiego sądownictwa w tym temacie, to lepiej ty wykazuj, że nie powziąłeś wtedy takiego zamiaru
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
05 maja 2019Nawiedzony Szaman pisze: ^up z mojego doświadczenia jak również z doświadczeń wszystkich mi znanych osób - nie ma takiej potrzeby - będą Cię pytać czy masz znajomych w kraju X (domyślam się ze NL) i/lub czy byłeś w kraju X. Nic Ci nie grozi, ale napisz po wszystkim w tym wątku jak to u Ciebie wyglądało i czy nic się nie zmieniło
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.