Jak zamawiałeś nie na swoje dane to nie odbierzesz awizo wiec będziesz najpewniej miał wizytę. Ale kiedy i jak to niewiadomo, zazwyczaj UC w asyście policjanta/policjantów.
Chodzi mi o flualprazolam i Klonazolam który ma być ( już jest ?) dopisany do NSP https://gis.gov.pl/wp-content/uploads/2 ... 1.2018.pdf
Czy wgl mogą taką paczkę przechwycić?
Proszę o scalenie i pomoc.
25 kwietnia 2019Nawiedzony Szaman pisze: ^up jak zamawiałeś na swoje dane to normalnie odbierz awizo i idź na przesłuchanie - masz opisane jak to wyglada - nic Ci nie grozi.
Jak zamawiałeś nie na swoje dane to nie odbierzesz awizo wiec będziesz najpewniej miał wizytę. Ale kiedy i jak to niewiadomo, zazwyczaj UC w asyście policjanta/policjantów.
Choć znając stan polskiego sądownictwa w tym temacie, to lepiej ty wykazuj, że nie powziąłeś wtedy takiego zamiaru
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
05 maja 2019Nawiedzony Szaman pisze: ^up z mojego doświadczenia jak również z doświadczeń wszystkich mi znanych osób - nie ma takiej potrzeby - będą Cię pytać czy masz znajomych w kraju X (domyślam się ze NL) i/lub czy byłeś w kraju X. Nic Ci nie grozi, ale napisz po wszystkim w tym wątku jak to u Ciebie wyglądało i czy nic się nie zmieniło
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.