Klon nie dziala na mnie zbyt dobrze cos tam czuc, ale bardziej takie uspokjenie i sennosc... no i brak drzenia rak .Pozdrawiam
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Z przymkniętymi oczami błądziła, bełkocząc i odbijając się od ściany do ściany.
"Coooo mi daaałeś". Sama chciała na zwałę po 3cmc.
Nigdy nie widziałem tak zblazowanej osoby po bdz.
Ale ma fajnie, pomyślałem.
A to "tylko" jedna tabletka.
08 czerwca 2024pomasujplecki pisze: 1 tab klonazepamu wycisza mnie od środka bardziej niż paczka bromazepamu. Strach się w to wjebac
Po prostu trafiłeś na najbardziej odpowiednie dla siebie.
To dlatego. Tak jak ja nie lubię alpry, a inne jak najbardziej.
I dawka nie ma tutaj znaczenia.
Co do teorii spadku tolerancji po latach, myślę że coś w tym jest.
Przerwa robi swoje.
Jesli chodzi o tolerancje to nie jestem pewna jaką mam
Jestem ciekawa efektów dawki rekreacyjnej
A co do tego wyzej to tez tak mam, alw akurat bromazepam i klonazepam to dla mnie jak cud z nieba jak lapia mnie leki, szkoda tylko ze jestem w to wjebany i nie zawsze uzywam tabletek z zaleceniami lekarza
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.