Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Floss pisze:"microcosmos" daje nieźle po neuronach, zwłaszcza kawałek jak rodzi sie komar :cheesy: potrafi roz.ebać mózg na atomy. Polecamgreenwave pisze:A jaki ciekawy film przyrodniczy, dokumentalny polecasz na trip?
Może nie oglądałem po DXM, ale po solidnych 10g nasion Ipomea Violacea (LSA) film był po prostu magiczny.
Na pewno mogę polecić Wam film Waking Life:
http://www.youtube.com/watch?v=uk2DeTet98o
Kompletnie nic z niego nigdy nie pamiętam, nigdy nie obejrzałem go trzeźwy, a nawet nie zamierzam go nigdy trzeźwym obejrzeć.
Swoją drogą, taka mała moja rada:
Lepiej oglądać jest filmy na schodzeniu jakichś 900mg (jak już CEVy słabną aż w końcu ograniczają się do prostej geometrii), niż bawić się w jakieś lekkie 2gie plateau. Przynajmniej dla mnie tak jest o wiele ciekawiej :)
ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona :finger:
Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
Genialnie się oglądało na DXM, totalna paranoja, a to co widziałem na filmie zostawię moim oczom, POLECAM!
BTW, nie polecam komedii na DXM, są mdłe.
Breslau jest niemieckie!
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.