Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Floss pisze:"microcosmos" daje nieźle po neuronach, zwłaszcza kawałek jak rodzi sie komar :cheesy: potrafi roz.ebać mózg na atomy. Polecamgreenwave pisze:A jaki ciekawy film przyrodniczy, dokumentalny polecasz na trip?
Może nie oglądałem po DXM, ale po solidnych 10g nasion Ipomea Violacea (LSA) film był po prostu magiczny.
Na pewno mogę polecić Wam film Waking Life:
http://www.youtube.com/watch?v=uk2DeTet98o
Kompletnie nic z niego nigdy nie pamiętam, nigdy nie obejrzałem go trzeźwy, a nawet nie zamierzam go nigdy trzeźwym obejrzeć.
Swoją drogą, taka mała moja rada:
Lepiej oglądać jest filmy na schodzeniu jakichś 900mg (jak już CEVy słabną aż w końcu ograniczają się do prostej geometrii), niż bawić się w jakieś lekkie 2gie plateau. Przynajmniej dla mnie tak jest o wiele ciekawiej :)
ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona :finger:
Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
Genialnie się oglądało na DXM, totalna paranoja, a to co widziałem na filmie zostawię moim oczom, POLECAM!
BTW, nie polecam komedii na DXM, są mdłe.
Breslau jest niemieckie!
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.