Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
also, masz pm
Aj, kurde tak się ciesze że w końcu fenta udało mi się kupic :-D Wiem wiem, jeszcze będę żałował.... ;-)
Chyba i tak wolał bym dobrą majkę w dobrej cenie, bo herex za drogi i za daleko, fenta się torchę obawiam, a acytylowana majka to to co tyrgryski lubią najbardziej :-D no ale tylko fenta się udało zdobyć-płakać nei będę sądza po opisach
. ten fent rzeczywiście musi być obrzydliwy ;) skoro nawet jeszcze nie wiedząc jak on działa, ale już wolisz coś innego ;)
No cóż, dzisiaj się wszystko okaże, paczka już w łodzi, czekam na dostarczenie-spiryt polmosu już zakupiony-może być 95%?
Jeszcze mam takie pytanie, czy fent odrazu zbija wszelkie objawy skręta po naturalnych opio(który się właśnie zaczyna) czy chwile trwa zanim sie organizm przestawi na syntetyka?
Oxan, mam wielką prośbę, mógłbyś w watku fent-uzaleznienie albo na mail odpisać mi czy dawkowanie przezemnie podane jest oki? Nie chciał bym zejśc po peirwsyzm strzale-troche mało profesjonalne by to było
i jak testy ??? ja wtrzymałem pod jezykiem 1,3 plastra i no własnie nic lub prawie nic zastanawiam się czy nie zapalić tego nowego kawałka 1,3 czy znowu jesc???
dobry mix majka + fent (moze byc PST)
ja na duro 100mcg/h robilem, ale 25 to samo, ino mniej
bieresz maly garnuszek, taki kubeczek, wlewasz 25-30centow wody, kwasku dajesz, zeby kwasne bylo mocno (potem se rozcienczysz) i gotujesz az 15ml odparuje i zostanie 10
te dziesiec przez filtr dopompy
naciagasz 1cent, rozcienczasz do objetosci 5ml i puk
podajesz po 1/3, czekajac z igla w bacie ok. 5min (tyle dochodzi do peaku)
jak nie jest za mocno, to nastepna 1/3 i tak dalej
z danej 'nawarzki' se juz potem ogarniesz dawkownie
jak mixujesz, to uwazaj podwojnie
co do skreta tegp twojego
jak przechodzisz z PST na fnt, czyli, de facto, z opium na fentanyl, to fent nie zabije calego skreta, gdyz opium to nie jest jeden alkaloid, jedna substancja, ale prawdziwy alkaloidowy koktajl
przejdzie po 3 dniach
@oxan
PM MOSZ
nie bedzie sraki, ani nic strazsnego, ale dyskomfort bedzie
her-metyk pisze:Czy fent durogesic np;25ug bedzie klepał będąc cały czas na metce 65ml czy szkoda materiału?
co to jest 'metka'?
metamfetamina?
pisz całe nazwy, ew. slangowe (ogólnopolski), a nie jakies zjebane regionalizmy
@durszlak
nie jestem wjebany w fnt
nadal wole morfinę
dolcze nawet fizycznie uzalezniona nie jest
also, nie zasmiecaj watku ogolnego, ciulu
cho do tasiemca
ej, chujki, fent z plastrów można i.m? mam kable porozpierdalane, a to nawe wjazdu nie ma
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.