Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 111 / 11 / 0
@ImGoingHighIn505 Hmm...nie wiem sam co o tym myśleć. Wczoraj to była masakra, wzialem 0.5 po poludniu i 0.5 wieczorem, pomoglo troche na lęki, ale zostały objawy fizyczne. Teraz jest trochę lepiej, bo nie napierdala mnie łeb jak nim rusze, ale dalej sie czuje beznadziejnie. Wzialem 1mg dla testu i niezle dziala na lek, ale za to dalej czuje gigadepresje, a do tego bole miesni, sztywnosc, czasami glowy, oslabienie, i tak jakbym slabo oddychal. Ale nie wiem co innego mialoby to byc, ogolnie jestem niezle przebadany we wszystkie strony, i mam tylko wypadanie platka zastawki w sercu...Ciezko mi stwierdzic.
Uwaga! Użytkownik Trep nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 494 / 134 / 0
@Trep ale chwila, bo coś mi się nie klei. W tym pierwszym swoim poście napisałeś, że przedwczoraj było ok, wczoraj było ok, dzisiaj masakra. Czyli wnioskuję z tego, że wyżej wymienione objawy chwyciły Cię 3 dni po odstawieniu alprazolamu?

Jeśli tak, to nie ma to sensu, albo proszę, żeby ktoś mnie wyprowadził z błędu. alpra to najszybciej i najmocniej działająca benzodiazepina (wiem że porównywalna z klonem, ale gdyby zmierzyć moc działania w czasie to dostalibyśmy większą moc kosztem czasu, odwrotnie niż w przypadku klona ze względu na t1/2) i skręt po niej jest odczuwalny już następnego dnia; przeżyłem trzy odstawki alpry (wolno się uczę) i za każdym razem był to hardkor, ale brak tabletek i przejście w tryb trzeźwienia to był natychmiastowy skręt już rano następnego dnia. Wiem, że to dowód anegdotyczny, wszyscy jesteśmy trochę inni, ale czekać trzy dni na alprowego skręta? Coś mi śmierdzi w tym wszystkim, teraz jak jeszcze piszesz o objawach bardziej fizycznych niż psychicznych. Może masz lekkie objawy odstawienne i przyplątał Ci się jakiś covid albo grypa, co skutkuje takim a nie innym stanem ogólnym?
PW - pamiętaj o privnote.com
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai

w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
  • 111 / 11 / 0
@ImGoingHighIn505 no więc 26.04 wzialem 1.5 alpry na raz, wczesniej nie pamietam dokladnie, bo bralem roznie. 27.04 nic nie bralem i nie czulem zadnych efektow, a 28.04 od rana zaczela sie masakra. Na poczatku tez myslalem ze to jakas goraczka, bo objawy byly podobne, ale na termometrze wyszlo 37.3, 37.5, a potem praktycznie w normie. Pomyslalem sobie ze to nie byl najlepszy pomysl tak skakac po dawkach, wiec wzialem 0.5 alpry po poludniu i wieczorem, napierdalal mnie leb przy najmniejszym ruchu glowa jakby od cisnienia, zawroty glowy, itd. To czesciowo przechodzilo i teraz jest lepiej pod tym wzgledem, ale za to czuje dosc silna depresje i np. rozne bole miesni. Tez sie zastanawialem czy to nie jakis covid, ale nie wiem...Teraz czuje sie po prostu dosc wykonczony, zmeczony i psychicznie rozwalony. Wzialem 1mg dzisiaj zeby zobaczyc jak zareaguje, i jest mocny efekt uspokajajcy, ale nie pomaga to raczej na objawy fizyczne, dalej troche sie czuje jakby mi serce krzywo bilo. Ale jak zmierzylem wczoraj to wyszlo 125/65 i 125p, czyli lepiej niz sie spodziewalem. Lekarze chyba raczej mysla ze to objawy psychosomatyczne. Mi sie troche wydaje podejrzane ze mialbym taki mocny zjazd po alprze, co innego gdybym bral codziennie, ale nie wiem co innego mogloby to byc. W ogole to mam stwierdzone zaburzenia lekowo-depresyjne i cechy osobowosci schizoidalnej, wiec biore tez 60 parogenu 150 wellbutrinu i 50 perazyny do tego. Perazyny wczoraj nie wzialem w razie jakby to byly jakies efekty uboczne, bo czasami po neuroleptykach mnie rozkladalo. Moze po prostu fizycznie cos mi sie rozjebalo w organizmie, ale możliwe że już bym padł gdyby to było coś poważnego.
Uwaga! Użytkownik Trep nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 494 / 134 / 0
Czy Ty właśnie napisałeś, że masz tętno spoczynkowe 125?
PW - pamiętaj o privnote.com
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai

w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
  • 111 / 11 / 0
Tak mi wczoraj wyszło, teraz jak zmierzyłem to 92. U mnie od dawna czesto przy pomiarach wychodzi powyzej 100, bo jestem praktycznie ciagle znerwicowany. Kiedys mialem 140 to kardiolog sie nawet nie przejal.
Temperatura za to mi wyszla 34.4, a za chwile 35.2 xd ale podobno to tez moze byc efekt benzodiazepin.
  • 174 / 15 / 0
Słuchajcie, piszą na stronach z ereceptami benzodizepiny, zwłaszcza chodzi mi o lorazepam? Prosiłbym osobę wiedzącą na której konkretnie z tych stron o privacz. Byłbym bardzo wdzięczny. Bo jak pytałem bezpośrednio na jednej, to napisali że nie. Szkoda byłoby stracić 60 zł.
  • 604 / 115 / 0
oj, chyba będzie ciężko. wiem że pregę piszą chętnie, okazjonalnie może rolki, ale mocniejszy stuff jak alpra/lorek/klon to chyba trzeba udowodnić jakoś że się tym leczyło. Sam proszę o priv jeśli ktoś wie.
  • 35 / / 0
Witam od 12 lat jestem wjebany w clonazepam aktualnie biorę 12 tabletek 2 mg nie ma szpitala detoxacyjnego a w psychiatrykach zapelnione miejsca jutro mam dzwonić zapisać się do kolejki ale to miesiąc czekania na 24 mg clona ja już teraz ledwo co pisze, nie wiem co mam robić i skąd brać tego clona przez okres tego czekania jeśli dozyje terminu. Ktoś ma jakiś pomysl
Uwaga! Użytkownik marcin866 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 174 / 15 / 0
01 maja 2022Sawant pisze:
oj, chyba będzie ciężko. wiem że pregę piszą chętnie, okazjonalnie może rolki, ale mocniejszy stuff jak alpra/lorek/klon to chyba trzeba udowodnić jakoś że się tym leczyło. Sam proszę o priv jeśli ktoś wie.
A pieniedzy oczywiscie nie oddadza jak nie przepisza, i mowisz ze jak cos to rolki?
  • 604 / 115 / 0
Na pewno rolki najłatwiej. Mi nawet prywatny psychiatra w rozmowie o benzo i pytaniu o klony, zapisał własnie rolki 5mg. Nic innego nie chcial przepisać. rolki są najbardziej lajtowe, najdluzej działające i z ich pomocą schodzi sie z innych mocniejszych benzo.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.