Jak chcesz rano wrzucać to nie 25mg bo będzie chujowo, zacznij od połowy tabletki rano, dla przykładu
Bierz najmniejsza dawkę jaka dziala, po co się niepotrzebnie truć
28 września 2022wiktoriawiktoria pisze: czy ketrel działa bezpośrednio nasennie? wziełam 100 mg i nic nie czuje, kupiłam to głównie na sen prosze o odp
Lubię kwete ogółem.
13 września 2022Zniszczony34 pisze: Jeśli 25mg kwetiapiny leczy u mnie 90% objawów lekkiej psychozy to zostawić sobie 25mg na noc czy brać rano i wieczorem 25mg?
Bierz glownie na noc. ketrel to ,,teorytycznie bezpieczny lek' bierz sobie na noc. W dzien nie ma sensu bo coe zmuli i caly dzien zjebany. Jak dla mnie to lek tylko i wylacznie na sen
Jak nie dziala zwiększ minimalnie dawke i sprawdz. Jak dalej nie dziala to tez zwiększ. W końcu cie zetnie i spac pojdziesz. I ma tej dawce zostan jak juz zadziala
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?