Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 100 / / 0
Ja mam nadzieje, że pisząc o psychozach na Penetedronie macie na myśli min. pięciodniowe ciągi bo ja jakoś specjalnie psychoz nie odczuwałem przy trzydniowym ciągu .

O wiele szybciej łapie mnie władek ale pentedronem trzeba się trochę przetrenować żeby złapały typowe objawy psychoz, przynajmniej w moim przypadku. %-D
Uwaga! Użytkownik Jesse94 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 471 / 2 / 0
Ja przy pente już po dwóch zarwanych nocach (niebagatelne ilości pewnie też mają znaczenie) czuje się ogromnie oderwany od rzeczywistości, niczym jak na wojnie jak tu ktoś wcześniej pisał, gdzie za każdym rogiem czyha wróg (za którego postaw osoby których nie chcesz spotkać), a obok śmigają chyłkiem zjawy....
  • 834 / 11 / 0
artur65 pisze:
Witam wszystkich, to mój pierwszy post, więc pasuję się przywitać.
Mam do Was kilka pytań w związku z pentem w mikrokrysztale, nie spałem ponad dobę i już pojawiły się lęki i halucynację, czy tak powinno być?(tolerancję mam wyrobioną).
Jakiś czas temu przerobiłem w 3 dni pakę a-pvp, wtedy miałem lekkie przywidzenia i przesłyszenia. Penta przerobiłem juz ponad 1,5g w ciągu dwóch dni a dzisiaj jakieś 0,5 g. Na wczorajszy zjazd łyknąłem pół pixa klonów i po 10 minutach byłem innym człowiekiem, napiszcie ile godz muszę zaczekać aby wziąć znowu.
Dostałem od kumpla dwa tabsy alprazolamu, mogę go brać po sniffaniu? ostatni sniff godz temu.
Błagam o szybką odpowiedz bo oszaleje.
Tak, alprazolam Ci pomoże. Będziesz czuł się o wiele lepiej. Na mocne psajkozy - 1mg.
Ostatnio zmieniony 10 listopada 2013 przez Reez, łącznie zmieniany 1 raz.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 312 / 1 / 0
Ile penta oral dla wytrawnego gracza?
  • 1893 / 182 / 0
Możesz i 200-250mg załadować. Jeno może być trochę duszno na wejściu.
  • 312 / 1 / 0
Sercowe akcje?
  • 1180 / 5 / 0
200 no problem, a nawet 250. Ja bym wrzucał 200 i na wejściu jeszcze przypudrował.
  • 312 / 1 / 0
Dobra. Dzienio.
  • 380 / 10 / 0
nie mam czasu wertować.
sniff i oral ile 3mają ?
coś pamiętam 4-6godz, dobrze pamietam ?
  • 19 / / 0
4-6h ale osobę bez tolerki.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.