Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
O wiele szybciej łapie mnie władek ale pentedronem trzeba się trochę przetrenować żeby złapały typowe objawy psychoz, przynajmniej w moim przypadku.
artur65 pisze:Witam wszystkich, to mój pierwszy post, więc pasuję się przywitać.
Mam do Was kilka pytań w związku z pentem w mikrokrysztale, nie spałem ponad dobę i już pojawiły się lęki i halucynację, czy tak powinno być?(tolerancję mam wyrobioną).
Jakiś czas temu przerobiłem w 3 dni pakę a-pvp, wtedy miałem lekkie przywidzenia i przesłyszenia. Penta przerobiłem juz ponad 1,5g w ciągu dwóch dni a dzisiaj jakieś 0,5 g. Na wczorajszy zjazd łyknąłem pół pixa klonów i po 10 minutach byłem innym człowiekiem, napiszcie ile godz muszę zaczekać aby wziąć znowu.
Dostałem od kumpla dwa tabsy alprazolamu, mogę go brać po sniffaniu? ostatni sniff godz temu.
Błagam o szybką odpowiedz bo oszaleje.
sniff i oral ile 3mają ?
coś pamiętam 4-6godz, dobrze pamietam ?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.