Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5200 / 919 / 0
ketaminy chyba zbytnio nikt nie żeni jak się kupuje na darkmarketach . Forma jest taka że to chyba nieopłacalne. Co w takich pręcikach może być oprocz kety ?
Ludzie to walą im
Jakby tam był jakiś syf to ropień
I to się tyczy większości arylek z dobrych sklepów
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1 / / 0
Zamawiam ketę od jednego gościa cały czas i jestem w ciągu, wcześniej ta jego keta klepała dokładnie tak samo jak acodin, kryształki nie były takie kompletnie przeźroczyste, tylko takie mdłe jakby, waliłem to kilka miesięcy, żadnych efektów ubocznych i mogłem przestać np nawet na tydzień i dawałem radę normalnie żadnego głoda nic podejrzanego, jestem cały zdrowy iwgl. Teraz od tygodnia ma inną ketę, mniejsze kryształki i prawie całkiem przezroczyste i klepie trochę inaczej, jest zdecydowanie mocniejsza. No i trip jest troche inny, teraz bym już nie powiedział, że klepie dokładnie tak samo jak acodin tylko trochę inaczej. O tej poprzedniej kecie myślałem sobie, że musi być w miarę czysta czytając ten wątek, ale teraz co do tej nie jestem pewny przez to jak mocno potrafi klepnąć. Co o tym myślicie?
  • 242 / 75 / 2
@twojastarasradogara może różnica polega na enancjomerach? wcześniej może waliłes arketamine a teraz esketamine? albo jakiś racemat to był.

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 1 / / 0
Są tabletki które zawierają substancje czynną Ketamine?
  • 965 / 302 / 5
@GoodLove fiolki (i spreje). Czyli odpowiedź brzmi nie.
A co do mocy @twojastarasradogara, to (co sprawdzałem wielokrotnie) drobo mieląc ketę w moździerzu zwiększasz jej biodostępność z dwukrotnie. Jak waliliśmy taką ledwo co kartą rozkruszoną to klepałą donosowo słabiej niż p.o.
Więc moim zdaniem, po prostu w końcu ci się wchłania
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.