Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Anyway - to był fajny wyskok. Dobrze wiedziec że feta nawet nie pierwszej klasy działa na mnie mimo ciągu na klonie - 2/3 na dobe i super że zadziałała z opiatem. Miałem też oksykodon ale z nim bałem się juz mieszać a poza tym nie chciałem psuć tej pięknej fazy jaką on daje sam z siebie ;) - Dzisiaj poszedł wlasnie ;) A feta ?? tak jak pisałem to był raczej wyskok okazjonalny. Na pewno kiedys to powtórzę w tej samej kombinacji ale to gdzies za miesiąc najszybciej
24 maja 2021Wrzos34 pisze: Czy to normalne że po zjedzeniu 1g nie na raz oczywiście, zasnąłem dopiero 30h od wzięcia ostatniej kreski, i to tylko na 3 godziny.Przed braniem nie spałem, łącznie nie spałem 60h udało mi się zasnąć na te 3godziny.
Tak to jest jak się nie brało x lat i się ludzi zaczepia na ulicy o pomoc prosi, potem się robią pseudo kumple i żerują kurwy jak czują że masz kasę, tylko nie pomyślą debile że jedna wyjebka i tracą stałego klienta, który wali często i często by kupował, to jest kretynizm do potęgi
Biorę 8 gietów i zastanawiam się czy 10 nie wziąść doradźcie, wład będzie super w końcu przyjaciółka, która ma chłopaka dilera mnie nie wyrucha odnowiłem znajomości jest zajebiście, nie zastanawialbym się ale mieszkam w Niemczech i ceny są kosmiczne i niema niestety jak u nas pakietów na białe i ze względu na covid ceny są wyższe
Aha w razie czego, bo mam tachykardię od fety właśnie i biorę beta-blokery, nie wolno mieszać beta-blokerów są z fetą prawda? Więc w razie czego mam xanax i mleko jak będzie za mocno
25 maja 2021Politoksymann pisze: A ja dawno futra nie jadłem, ciągle ta pasta jebana chodziła albo skurwysyny sprzedawali kofeinę z czymś tam, raz kupiłem fukę i się dziwiłem 0,7 grama na 3 zjedliśmy i trzymała 18 h mówię kurfa co to za dobry materiał a to był chyba hexen...
Tak to jest jak się nie brało x lat i się ludzi zaczepia na ulicy o pomoc prosi, potem się robią pseudo kumple i żerują kurwy jak czują że masz kasę, tylko nie pomyślą debile że jedna wyjebka i tracą stałego klienta, który wali często i często by kupował, to jest kretynizm do potęgi
Biorę 8 gietów i zastanawiam się czy 10 nie wziąść doradźcie, wład będzie super w końcu przyjaciółka, która ma chłopaka dilera mnie nie wyrucha odnowiłem znajomości jest zajebiście, nie zastanawialbym się ale mieszkam w Niemczech i ceny są kosmiczne i niema niestety jak u nas pakietów na białe i ze względu na covid ceny są wyższe
Aha w razie czego, bo mam tachykardię od fety właśnie i biorę beta-blokery, nie wolno mieszać beta-blokerów są z fetą prawda? Więc w razie czego mam xanax i mleko jak będzie za mocno![]()
Tak jak schodzi feta, jesteś podatny na zimno, pamiętam jak jak na 18 u kumpla waliłem kreska za kreską, ale alkoholu nie pilem była zima, było chyba 0 stopni a ja miałem kurtkę jak na mrozy -20 i byłem ciepło ubrany jak wracaliśmy z klubu to jeszcze mnie trzymało i nie czułem zimna, wręcz było mi ciepło, dopiero jak feta zeszła to poczułem zimno na dworzu o, ktorym nie zapomnę do dzisiaj, każdy przechodzony metr był męczarnią z zimna i ciągle mnie przechodziły ciary z zimna już nie te przyjemne co są po prądzie, na klatke musiałem wejść (nie moje miasto byłem po przeprowadzce) i na klatce przesiedziałem mega zdołowany przez zwałę, ale chociaż ciepło było, minęło kilkanaście godzin, zwał w końcu minął wyszedłem wracać do domu pociągiem i już było ok.
Ja to wspominam jak byłem na wygnaniu i miałem futro 4 dni się chodziło naszuranym po mieście w dzień i w nocy a 4 dnia jak sie materiał skończył i dopadł zwaluch to stopy mnie tak nawalały były tak pozacierane że przez tydzien, je odczuwałem będać w domu wypoczywając.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).