Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
30 lipca 2024WujekMorda pisze: @ Elkov21 Sulfogwajakol w końcu porobi Ci wrzody w żołądku a jak takowy pęknie umierasz. Ja po 4/5 ciu latach jedzenie tjoko kiedy doszedłem do brania 50/60 tabletek na faze sam się wrzodów dorobiłem. I gdybym wtedy tego nie zaleczył i nie przerzucił się na jedzenie majki i oksykodonu p.o dziś wąchał bym kwiatki od spodu.
Zainteresuj się historią użytkowniczki @ w3ird która wlasnie zmarła z tego powodu.... Nie mówię żebyś rzucał opiaty ale stary szerokim łukiem omijaj sulfosyf jeśli chcesz żyć.
A więc tak powiem wam że zażyłem dzisiaj trzy malutkie opakowania razem łącznie 30 tabletek thiocodinu małego i jestem pod wrażeniem fajnie się gada jestem pobudzony jest energia a później pewnie przyjdzie nood.
Fajne ciepełko i dobrze się czuję lubię ten stan po prostu tak go lubię że nie wiem co nie oddam za nic lepszy od bycia pod wpływem alkoholu kocham ten stan kiedy jestem pod wpływem kodeiny kodeina jest moim lekarstwem na wszystkie choroby ani nie męczy jak heroina ani nie jest zbyt mocna jak ona ani nie jest zbyt słaba.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
03 sierpnia 2024Pederasta pisze: Jak to w knajpie bywa lubią opisywać swoje doznania będąc pod wpływem kodeiny.
A więc tak powiem wam że zażyłem dzisiaj trzy malutkie opakowania razem łącznie 30 tabletek thiocodinu małego i jestem pod wrażeniem fajnie się gada jestem pobudzony jest energia a później pewnie przyjdzie nood.
Fajne ciepełko i dobrze się czuję lubię ten stan po prostu tak go lubię że nie wiem co nie oddam za nic lepszy od bycia pod wpływem alkoholu kocham ten stan kiedy jestem pod wpływem kodeiny kodeina jest moim lekarstwem na wszystkie choroby ani nie męczy jak heroina ani nie jest zbyt mocna jak ona ani nie jest zbyt słaba.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
03 sierpnia 2024Pederasta pisze: Fajne ciepełko i dobrze się czuję lubię ten stan po prostu tak go lubię że nie wiem co nie oddam za nic lepszy od bycia pod wpływem alkoholu kocham ten stan kiedy jestem pod wpływem kodeiny kodeina jest moim lekarstwem na wszystkie choroby ani nie męczy jak heroina ani nie jest zbyt mocna jak ona ani nie jest zbyt słaba.
Tylko zakupiona w aptece kodeina!
Wspieramy przemysł farmaceutyczny
Naćpać się dziś kodą to pomysł praktyczny!..
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Fuck it.
^up: farmaceutyczna czystość używki to jest naprawdę spory plus. Nawet po kablach można Antidol napierdalać i nic złego się nie dzieje. Szkoda tylko, że krótko to działa, ale jako substytut wjazdu morfiny (choć bardziej DHC..) jakoś to daje radę jak ktoś ma takie fetysze.
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Poza tym, dzisiaj jest siódmy dzień przerwy, bez ŻADNYCH przygotowań, zmniejszania dawek, mj (chociaż by ułatwiła sprawę), leków na receptę, jedynie witaminki, magnez, elektrolity, ibuprofen 2x400, laremid po dwie tabletki ale sporadycznie bo ponoć spowalnia to detox i melatoninę po kilka tabletek. Generalnie pomijając rowerek w okolicach 2/3 albo 3/4 doby to naprawdę idzie wytrzymać, pomijając to że nic ci się nie chce ale da się przeboleć, wypełnić jakoś czas. Rowerek wkurwia, jednej nocy poszedłem spać po piątej mimo że próbowałem długo, ale zawsze przy detoksie tak mam że trafi się jedna jedyna taka noc, że nie idzie zasnąć. Trudno. Na drugi dzień kupiłem melatonine 5mg i walnąłem cztery tabletki, jak się przebudziłem w środku nocy to dorzuciłem dwie i na spokojnie noc przetrwałem. Nawet sraki nie było za bardzo, zawsze już na początku drugiej doby był problem w ch*j, tymczasem teraz naprawdę nie było źle, pewnie to kwestia nastawienia/stresu, bo jak nie tego to sam nie wiem. Jedynie o dziwo dopiero 6 dnia, ale też nie było to uciążliwe XD Także no, jak śmigacie na kodeinie to detoksu się nie bójcie, bo sporo siedzi tylko w głowie. Jeżeli podejdziecie do tego na spokojnie, to nawet nie będzie tak źle. Starajcie się nie myśleć za dużo o kodzie, chociaż u mnie kiedy minie pierwsza doba to chęć rzucenia wszystkiego i pójścia do apteki mija, odzwyczajam się już wtedy. Wtedy zamiast walczyć z apteką odlicza się czas do końca (teoretycznie 7 dnia), aż zdasz sobie sprawę piątego, że wcale nie jest tak źle i w sumie nawet ci się cokolwiek chce, złapiesz się na tym że nagle wraca ci gadanina, że potraficie się czymś zająć itp hah.
Generalnie detoks planowałem pod zmniejszenie tolerki, a jakoś w październiku załatwię sobie zwolnienie i podejdę do tego jeszcze raz, akurat po tym detoksie raz że będę odstawiał dawki pewnie 240-300mg zamiast 480 (albo więcej, zależało od dnia), dwa że teraz już i tak przeszedłem fizyczne objawy odstawienia z około roku, więc z miesiąca powinno być dużo łatwiej, a teraz tam jeszcze trochę pogrzeję, póki studia jeszcze się nie rozkręcą i jeszcze mogę :D Wiem, trzeba faktycznie pilnować tego października, bo całe to męczenie i rozpisanie się pójdzie w pizdu, ale tak czy siak, detox nie taki straszny mordki (a jak naprawdę nie możecie się ogarnąć to zapalcie ziółka, od razu możecie się cieszyć spowrotem i zdajecie sobie sprawę że była to po prostu chwila słabości) tylko uwaga żeby nie przegiąć pałki w drugą stronę. Chociaż i tak zdrowiej jarać, ale to też zależy pod jakim kątem.
Pozdro
02 sierpnia 2024Amunicja pisze: Kurwa, w dzisiejszych czasach to praktycznie nikogo ze starej gwardii nie ma, nawet Jamedris się nie udziela. Klepsydra, Ivival (ciekawe co u niej @Ivilal), Duce i cała reszta..
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.