Pale gdy jestem nagrzana.
Ciągu po pare, kilkanaście miesięcy na opio, gdy jest przerwałam to przerwałam i fajki (smak nagle taki obrzydliwy się stał, że zbierało się na wymioty) - nic nie odczułam.
Teraz, gdy byłam przez dłuższy czas czysta to nagle odczuwam ciśnienie i pewne objawy, gdy nie zapalę. Szczególnie w towarzystwie.
O co chodzi? Czy opioidy mają wpływ na wjebanie się w fajki? D:
Przeniesiono~Duce
04 marca 2018GlomGlom pisze: U mnie palenie fajek ogranicza się do opio.
Pale gdy jestem nagrzana.
Ciągu po pare, kilkanaście miesięcy na opio, gdy jest przerwałam to przerwałam i fajki (smak nagle taki obrzydliwy się stał, że zbierało się na wymioty) - nic nie odczułam.
Teraz, gdy byłam przez dłuższy czas czysta to nagle odczuwam ciśnienie i pewne objawy, gdy nie zapalę. Szczególnie w towarzystwie.
O co chodzi? Czy opioidy mają wpływ na wjebanie się w fajki? D:
odpowiedzią jest książka Allena Carra.
Ja rzuciłem tak palenie i zmieniłem myślenie.
Na trzeźwo spoko. W konfrontacji krzyżowej papierosów z innymi używkami tą całą wiedzę szlag trafia :-O
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
12 maja 2018kwasiarz pisze: Nie wiem ile stron jeszcze będziecie dochodzić do tego
odpowiedzią jest książka Allena Carra.
Ja rzuciłem tak palenie i zmieniłem myślenie.
Dziwnie się czuję widząc psychiatrów i psychologów wychodzących na papierosa, w przychodni której się leczę. :old:
13 maja 2018eth0 pisze: No to chyba doznasz szoku jak zobaczysz, że lekarze po operacji wychodzą przed szpital na szluga.
A żeby nie było offtopu, to widziałem w szpitalu dwie matki w ciąży wychodzące na szluga.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.