Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 840 / 26 / 0
@dzbaniak1 - Masz maile ode mnie .... :cool:
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 341 / 55 / 0
orientuje sie ktos jak w trojmiescie teraz jest? kiedys w gdansku bylo dobrze ;) a odkad nie mieszkam w Wawie to moznna ohujac, krakow znow suchy a w moim rodzinnym swietokrzyskim to od 10 lat nie slyszano o helu ;/ wawa nadal mlekiem i brazem plynaca , zadnej suszy nie?...

ehh... jak ktos ma jakies info o 3miescie to prosze o wiadomosc.. od 21 ide na dtx do lodzi.... A potem wyruszam nad morze i boje sie ze bede musiala zahaczac o wawe... to juz prawie 2 lata, jak ten czas leci....
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 840 / 26 / 0
Co dzieje sie w Warszawie opisywałem tu : http://talk.hyperreal.info/heroina-ceny ... 31-50.html !
Wiec zajrzyj ;) i przeczytaj sobie z 2 ostatnie strony ... :cheesy:
Ale niestety nie jest wcale tak kolorowo na Warsaw mniejmy nadzieje ze nie długo wszystko wróci do normy i bedzie jak wczesniej!
pozdro :cool:
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 1 / 0
no wreszcie 'czarny' nie piszesz ze jest kozak i po 40 zł .... a już zacząłem w Ciebie wątpić, że nawet teraz napiszesz coś o mitycznym kozaku, może nawet piegusie :)
Uwaga! Użytkownik maslany7878 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 672 / 126 / 0
nic ciekawego, przynajmniej u mnie - rembertow 60pln/cw z czego na wadze (btw, polecam kazdemu przyinwestowac w dobra chemiczna wage, swietna sprawa) ~0.2
  • 840 / 26 / 0
maslany7878 pisze:
no wreszcie 'czarny' nie piszesz ze jest kozak i po 40 zł .... a już zacząłem w Ciebie wątpić, że nawet teraz napiszesz coś o mitycznym kozaku, może nawet piegusie :)
Nie pisałem ze kozak był po 40 zł ! Tylko po 50 zł !!! Po 40zł był ale słaby .. wiec nawet go nie brałem wolałem dołożyć 10 zł i mieć kozaka!
Aa to nie we mnie musisz wątpić .. ja po prostu pisałem/opisywałem taki materiał jaki jest na Wawie ... Nic nie wymyślałem samą prawde pisałem !! I tym razem tak samo zrobiłem bo chójnia na Wawie .. Mam nadzieje ze mam dobre wiadomości i z tego co wiem to niedlugo wróci wszystko do normy ale tego nie bede pisał na forum ! I spowrotem bedzie ten kozak po 50 zł !!
Piegusa juz dawno nie było na Wawie , ostatni raz to pewnie jakoś z rok albo i wiecej temu waliłem piegusa z Bródna , ale przez ten czas był i lepszy od tego sławnego piegusa na Wawe tylko z wyglądał normalnie .. Gruda albo pył..!
I nie moja wina ze zawsze starałem się mieć najlepszego jaki jest na mieście , i po prostu opisywałem tak jak było .. chociaz teraz się zjebało to pomimo ze nie jestem teraz wjebany to i tak się modle zeby wróciło wszystko do normy i zeby było tak jak np 3 tygodnie temu!!
  • 800 / 8 / 0
Jest kurwa masakrator - 0,12 i znajomy z tolerancja 3-4 cw. dziennie złożył się w pół :-) Twarda jak skała kość, strzelająca gdy zgniata się, średnio brązowy kolor. Drogi bo drogi ale jakość przez dużeeee J. Praga. Ale to też mininalne ilości dostępne są. Susza pełną gębą.
  • 840 / 26 / 0
No to też słyszałem właśnie o tym .. Ze na Pradze jest dobry wlasnie.. Ja się pośpieszyłem i szybko na targówek pojechałem kupiłem za 60 zł ćwiare ale słaby materiał .. I zaraz jak sobie zrobiłem strzała znajomy dzwonił ze na Pradze jest dobry po 80 zł i załowałem ze na szybko ogarniałem i choj wielki poczulem...
Spokojnie Grizzly z tego co się dowiedziałem to nie taki diabeł straszny jak go piszą :-) Ale fakt sporo dilów wgl nie ma tematu jak dzwoniłem po nich mój głowny co zawsze jezdziłem nie miał miał mieć ale nie miał i tak... Ale oby wrociło tak jak było jak najszybciej!!
  • 800 / 8 / 0
Dokładnie tak jak piszesz że po 80. Dostępny ale niewiele go mają. Szybko znika bo to normalka.
Kolega ma takiego znajomka i obiecuje mi od ładnych paru dni że już zaraz będzie - za trzy godzinki, no już za godzinke, już są pod blokiem u mnie :-) I od początku historia :-)
Ile ludzi się pojawiło żeby pytać o wejście na metadon na programie tam gdzie jestem. Nie dziwie się. No ale życie...
  • 880 / 23 / 0
Dilerzy sa wkurwiający :/ Niech żyją pola makowe! ;]

Czarny to było w końcu po 60 czy 70? :-|
Nie ćpiej bo skiśniesz!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.