Rośliny z rodzaju Mitragyna, rodziny marzanowatych, zawierające alkaloidy o działaniu psychoaktywnym (Mitragyna speciosa, Mitragyna hirsuta, Mitragyna javanica).
Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 371 / 40 / 0
  • 240 / 35 / 0
Hejka, możecie mi powiedzieć jaka dawka kratomu (thai red) będzie mniej więcej odpowiadać 240mg kody? Wiem, że w przypadku roślin określenie dokładnej dawki jest niemożliwe, ale liczę chociaż na przybliżone widełki typu 6-8g
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 5184 / 917 / 0
Imo z 6 g . Czerwonego trzeba trochę więcej dać niż zielonego czy białego.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 20 / / 0
A zielony Maeng Da na start bez tolerki żeby nie przesadzić?
  • 5184 / 917 / 0
Od 3 gramów już działa. Więcej nie znaczy lepiej bo wchodzi większą sedacja i uboki. Takie 3.5 grama styknie
Tj łyżeczka od herbaty
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 240 / 35 / 0
jak z łączeniem tego z ssri? konkretnie sertraliną
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 299 / 36 / 0
@up piłem duże ilości na fluoksetynie i żadnych negatywnych interakcji nie zauważyłem
  • 20 / / 0
Wziąłem pierwszy raz będąc obecnie na fluwoksaminie mocnawo klepie. Ile można na tym jechać żeby skręta nie wyrwać?
  • 5 / 3 / 0
Siema,

Jak z zastosowaniem kratomu mając w stacku fluoksetynę, allopurynol i loperamid (straszna biegunka dzisiaj)
Niby nie powinno się nic stać, ale wolę zapytać niż potem płakać

dzięki, pozdro
  • 20 / / 0
Fluoksetyna + Kratom to potencjalny ZS ale jak chodzę i szukam informacji ciągle to bardzo mało prawdopodobne że wystąpi no chyba ze naprawdę grubo będziesz kolego leciał, a Allopurynol zwiększa stężenie tylko Kratomu we krwi i skutki uboczne, wiec brać i spać dziś możesz spokojnie ale nie przesadzaj z dawkami
ODPOWIEDZ
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.