Rośliny z rodzaju Mitragyna, rodziny marzanowatych, zawierające alkaloidy o działaniu psychoaktywnym (Mitragyna speciosa, Mitragyna hirsuta, Mitragyna javanica).
Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 369 / 40 / 0
  • 233 / 34 / 0
Hejka, możecie mi powiedzieć jaka dawka kratomu (thai red) będzie mniej więcej odpowiadać 240mg kody? Wiem, że w przypadku roślin określenie dokładnej dawki jest niemożliwe, ale liczę chociaż na przybliżone widełki typu 6-8g
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 5184 / 915 / 0
Imo z 6 g . Czerwonego trzeba trochę więcej dać niż zielonego czy białego.
Uwaga! Użytkownik ledzeppelin2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
A zielony Maeng Da na start bez tolerki żeby nie przesadzić?
  • 5184 / 915 / 0
Od 3 gramów już działa. Więcej nie znaczy lepiej bo wchodzi większą sedacja i uboki. Takie 3.5 grama styknie
Tj łyżeczka od herbaty
Uwaga! Użytkownik ledzeppelin2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 233 / 34 / 0
jak z łączeniem tego z ssri? konkretnie sertraliną
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 290 / 34 / 0
@up piłem duże ilości na fluoksetynie i żadnych negatywnych interakcji nie zauważyłem
  • 15 / / 0
Wziąłem pierwszy raz będąc obecnie na fluwoksaminie mocnawo klepie. Ile można na tym jechać żeby skręta nie wyrwać?
  • 4 / 3 / 0
Siema,

Jak z zastosowaniem kratomu mając w stacku fluoksetynę, allopurynol i loperamid (straszna biegunka dzisiaj)
Niby nie powinno się nic stać, ale wolę zapytać niż potem płakać

dzięki, pozdro
  • 15 / / 0
Fluoksetyna + Kratom to potencjalny ZS ale jak chodzę i szukam informacji ciągle to bardzo mało prawdopodobne że wystąpi no chyba ze naprawdę grubo będziesz kolego leciał, a Allopurynol zwiększa stężenie tylko Kratomu we krwi i skutki uboczne, wiec brać i spać dziś możesz spokojnie ale nie przesadzaj z dawkami
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.