Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 138 / 1 / 0
Powiem ci ze to wlasnie bardziej nawyk ruszania zebami niz sam w sobie szczekoscic ale zaciskam zeby nawet mnie juz od tego pobolewaja, no niewiem sam, moze ktos jeszcze ma podobnie i bedzie mial jakies info dodatkowe na ten temat
„Szlachetne zdrowie, nikt się nie dowie, jako smakujesz, aż się zepsujesz”
  • 15 / 1 / 0
SpiralTribe miałem nawyk ruszania językiem ocierając go o podniebienie po zaledwie 2 dniowym ciagu na hexenie poszlo jakies 2g, minęło mi to po jakiś dwoch tygodniach, ale jebane gówno widzę ryje naprawdę ostro.
Uwaga! Użytkownik OBAK nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Wie ktoś czy hexen jest wykrywalny na testach narkotykowych??
Jutro będę miał robione a od wtorku (poprzedniego :D)męczę dyszke
  • 138 / 1 / 0
@VisaN

Jeżeli chodzi o zwykly multitest to dzien po ostatniej kresce test nie wykazal obecnosci "amfetamin" w moczu
  • 714 / 46 / 0
Jak ostatnio czytałem zestawienie, to amfa we krwi siedzi ~12 h. Bieda-kjetony jakieś 48 h, ale nie wiem czy da sie pod to podpiąć hexa.

Ja tylko ruszam zębami, nie ma szczękościsku. Wcześniej po 3/4cmc i hexie potrafiły mnie zęby boleć od zaciskania, wystarczyło się rozkojarzyc np. otwierając szafke i już jeb.

@Thepass na innym forum ktoś pisał o patologicznych skłonnościach, nie tylko po hexie. Okradanie altanek, napadanie ludzi, taka sytuacja.
Ostatnio zmieniony 16 marca 2017 przez StrangeloveDr, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1141 / 117 / 0
Hexen dodaje zwierzęcej pewności siebie.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 138 / 1 / 0
@StrangeloveDr

no u mnie to trwa cały czas, zaciskanie zębami zgrzytanie, miesiąc mija i sytuacja nie ulega zmianie

co do wyniku testu, byłem jeszcze dobrze najebany hexem podczas badania , i wykryło mi tylko gibon a co najlepsze 1,5 miecha palilem wczesniej, nie spodziewalem sie że test wykryje marie po takim czasie
  • 714 / 46 / 0
Z tym mj to dziwne, we krwi do 2 tygodni, w moczu do 30 dni, przy czym patrzę do tego ogólnego zestawienia co jest na innym forum, nie wiem na jakiej podstawie to oszacowali (znając życie copy-paste). A HEX .. cóż, może lab słaby albo nie wiem, wypalił odczynniki podczas badania?

HEX powoduje nerwice, może stąd ten przymus ruszania zębami? Ja od wtorku staram się iść białą ... nie, źle powiewdziane ... czystą ścieżką ... tzn chodnikiem, przekonamy się po jakim czasie to minie. Poprzednia nerwica serca trwała gdzieś do miesiąca.
  • 138 / 1 / 0
"wypalił odczynniki podczas badania?" możesz sprecyzowac bo nie kumam :)
  • 714 / 46 / 0
Tzn że nie wiem ;) Jest wiele czynników, może ktoś mądrzejszy się wypowie ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.