chlorekturbokofeiny pisze:skoro nie warto to po co bierzemy opio ?
:D
Innym osobom zawsze będę odradzać próbowanie opioidów, choć liczę się z tym, że moje słowa i tak nie wskórają za wiele.
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
meme pisze:U mnie jest tak, że opio biorę, bo pomaga mi to mieć swoje inne problemy na wyjebaniu.
ununquadium pisze:Innym osobom zawsze będę odradzać próbowanie opioidów, choć liczę się z tym, że moje słowa i tak nie wskórają za wiele.
tur3k pisze: I zostaje tylko jeden problem - wjebanieNo ale lepiej mieć jeden problem niż tysiąc innych ;)
A to nie jest przypadkiem tak, że wraz z wpierdoleniem się w jeden problem (uzależnienie) pojawiają się kolejne?
Przykładowo podaję listę problemów kodeinisty:
- apteki zamknięte wtedy, gdy są potrzebne
- aptekarki niemiłe (pierdolone kurwy-umoralniaczki)
- zabrakło pińć grotyszy do tjo
- jebana ustawa (tylko jedno opakowanie + dowodzik poproszę)
- dupa zatkana
- ryj czerwony
- roztwór za gorzki
- wstawiłem na chwilę wodę do zamrażarki, żeby się schłodziła, a ta, kurwa, zamarzła
- chusteczki znów przepuściły parasyf
- brzusio boli od tjokodinów, rzygam krwią
- gdzie mam składować te jebane opakowania??!!
- nie mam siły miażdżyć tabletków
- tolerka w pizdu
- podałem p.r, wyciekło mi z dupy, a chłeptać nie umiem
ununquadium pisze:pamiętam jak zaczynałeś z tramalem i próbowałeś kody.
A przecież koda to opiat <wieje grozą>
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.