chlorekturbokofeiny pisze:skoro nie warto to po co bierzemy opio ?
:D
Innym osobom zawsze będę odradzać próbowanie opioidów, choć liczę się z tym, że moje słowa i tak nie wskórają za wiele.
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
meme pisze:U mnie jest tak, że opio biorę, bo pomaga mi to mieć swoje inne problemy na wyjebaniu.
ununquadium pisze:Innym osobom zawsze będę odradzać próbowanie opioidów, choć liczę się z tym, że moje słowa i tak nie wskórają za wiele.
tur3k pisze: I zostaje tylko jeden problem - wjebanieNo ale lepiej mieć jeden problem niż tysiąc innych ;)
A to nie jest przypadkiem tak, że wraz z wpierdoleniem się w jeden problem (uzależnienie) pojawiają się kolejne?
Przykładowo podaję listę problemów kodeinisty:
- apteki zamknięte wtedy, gdy są potrzebne
- aptekarki niemiłe (pierdolone kurwy-umoralniaczki)
- zabrakło pińć grotyszy do tjo
- jebana ustawa (tylko jedno opakowanie + dowodzik poproszę)
- dupa zatkana
- ryj czerwony
- roztwór za gorzki
- wstawiłem na chwilę wodę do zamrażarki, żeby się schłodziła, a ta, kurwa, zamarzła
- chusteczki znów przepuściły parasyf
- brzusio boli od tjokodinów, rzygam krwią
- gdzie mam składować te jebane opakowania??!!
- nie mam siły miażdżyć tabletków
- tolerka w pizdu
- podałem p.r, wyciekło mi z dupy, a chłeptać nie umiem
ununquadium pisze:pamiętam jak zaczynałeś z tramalem i próbowałeś kody.
A przecież koda to opiat <wieje grozą>
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.