HHC

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 1100 / 273 / 0
ja, gdybym nie wiedział, to bym nie odróżnił hhc od thc, a zielsko palę od roku '90
kwestia producenta też jest istotna, hasz hhc kupiony w ostrawie był genialny, prawie jak oryginał, kostka afgahan,, z kolei kupiony w lublanie był jak smoła z lufy, prawie niepalny, a na ziole było widać krople nierozprowadzonego ekstraktu. Ale i tak, kolejka była.
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Hej . Słuchajcie ostatnio zamówiłem vapa jednej firmy mcz i powiedzcie mi czy one w każdej firmie są takie dobre? Bo jak zamawiałem jaki czas temu to były mega wodniste . Co możecie polecić na rynku aktualnie ?
  • 2532 / 602 / 0
HHC P jest silniejsze niż HHC O? Coś tam słyszałem,że jest wielokrotnie silniejsze od HHC O?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 605 / 156 / 0
HHC-O też reklamowali jako iluśtam razy aktywniejsze niż THC, a nie jest. To raczej tylko jakieś wybiegi marketingowe.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 111 / 31 / 0
Nie próbowałem hhc-p, ale nawet w tym wątku, trochę wstecz, jest opinia świadcząca o podobnej mocy wyżej wymienionego względem hhc-o. Zapewnienia producentów są obiecujące i nie powinno to dziwić zważywszy na chyba nawet dwukrotnie wyższą cenę hhc-p względem, z tego co mi wiadomo, zdelegalizowanego już hhc-o. I właśnie biorąc pod uwagę fakt uregulowania statusu prawnego hhc-o, na ten moment pozostaje jedynie opcja z hhc-p. Oczywiście jeżeli rozpatrujemy to uwzględniając legalność substancji.
"Naznaczona blizną haju twarz narkomana"
  • 2532 / 602 / 0
No ja właśnie znalazłem hhc p w bardzo fajnych cenach.Mniejszych niż hhc o raczej.

Fuzja - D5
31 lipca 2023lysy666 pisze:
HHC-O też reklamowali jako iluśtam razy aktywniejsze niż THC, a nie jest. To raczej tylko jakieś wybiegi marketingowe.
A to nie było,że ilus tam razy aktywniejsze niż HHC a nie THC?

Znalazłem jakiegoś shorta,gdzie jest,że niby HHC P jest 33x silniejsze od HHC.Wiec tez właściwie chodzi o to że 33x silniejsze od HHC a nie HHC O.Źle napisałem wcześniej.W każdym razie ciekawi mnie,czy jest choć trochę mocniejsze od HHC O.Wlasciwie jeśli chociaż ma podobną moc to i tak spoko.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 605 / 156 / 0
A możesz mieć rację, że porównanie tyczyło się HHC. Ale dalej, wtedy HHC-O powinno mieć co najmniej tę samą siłę co THC, a nie ma. Dałbym mu z połowę, bo susz 40% robił mnie na poziomie mocnego medyka z apteki, na ile da się porównać te fazy.

Muszę zaznaczyć, że na moje obserwacje mógł wpłynąć fakt, że wtedy byłem w marihuanowym ciągu, a HHC-O wziąłem w formie ciekawostki. Generalnie faza rozkręcała się dłużej niż po trawce i jakby nie mogła tego zrobić do końca. Jak gdyby te cząsteczki nie mogły w pełni wkręcić się w receptory, jak to robi tetrahydrokannabinol. Może inaczej by było po jakiejś przerwie.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 2532 / 602 / 0
Paliłem susz HHC O 20% od HT (dawno temu,teraz kto wie czy się nie pogorszyło) i według mnie moc praktycznie taka sama jak normalnego zioła.Tylko profil działania trochę inny,mniej cielesny,bardziej umysłowy i może nieco bardziej psychodeliczny.I fakt,rozkręca się chwilkę dłużej niż thc,ale po tej chwilce już jest dooobrze.A,paliłem bez tolerancji.
  • 24 / 1 / 0
A palił z was ktoś hasz hhc z HH 80% HHC ? jesli tak dajcie znac jaki ma profil dzialania i jaka moc prosba i czy palil ktos z was z HH Green Crack 20% HHC i jak po nim jest mocno ? light?
  • 995 / 183 / 0
Ja paliłem susz 19% Hhc-o i próbowałem kardziży z dwóch źródeł.Suszem byłem zafascynowany ale niestety cartsy nie mają tego czegoś.Działanie było takie puste.
ODPOWIEDZ
Newsy
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.