kwestia producenta też jest istotna, hasz hhc kupiony w ostrawie był genialny, prawie jak oryginał, kostka afgahan,, z kolei kupiony w lublanie był jak smoła z lufy, prawie niepalny, a na ziole było widać krople nierozprowadzonego ekstraktu. Ale i tak, kolejka była.
The body or a conscious mind'
Fuzja - D5
31 lipca 2023lysy666 pisze: HHC-O też reklamowali jako iluśtam razy aktywniejsze niż THC, a nie jest. To raczej tylko jakieś wybiegi marketingowe.
Znalazłem jakiegoś shorta,gdzie jest,że niby HHC P jest 33x silniejsze od HHC.Wiec tez właściwie chodzi o to że 33x silniejsze od HHC a nie HHC O.Źle napisałem wcześniej.W każdym razie ciekawi mnie,czy jest choć trochę mocniejsze od HHC O.Wlasciwie jeśli chociaż ma podobną moc to i tak spoko.
Muszę zaznaczyć, że na moje obserwacje mógł wpłynąć fakt, że wtedy byłem w marihuanowym ciągu, a HHC-O wziąłem w formie ciekawostki. Generalnie faza rozkręcała się dłużej niż po trawce i jakby nie mogła tego zrobić do końca. Jak gdyby te cząsteczki nie mogły w pełni wkręcić się w receptory, jak to robi tetrahydrokannabinol. Może inaczej by było po jakiejś przerwie.
The body or a conscious mind'
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.