Dobra jakość, dobra cena. 30zł na gramie byłem do przodu.
Z 90 sprzedałem może z 8, a resztę wpierdoliłem w tydzień.
Najlepszy tydzień mojego życia.
Jak w pierwszej gimnazjum wpadłem na pomysł, że dowiem się kto ma ogarnąć zioło i sobie kupie.
04 lipca 2018kirke pisze: Ćpanie z ledwo (niemal wcale) znanymi osobami będąc jedyną dziewczyną w towarzystwie.
Co do mnie:
- 200 mg, MXE na drugi raz z dysocjacjami.
- Zjedzenie nbomów niepewnego pochodzenia i modlitwy, żeby nie skończyło się zgonem.
- Spróbowanie opio, bo to miało się nigdy nie stać.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Wycięto prywatne informacje na prośbę autora. | STR88
Innym razem brałem ostro i obudziłem się z ręką w nocniku, bo planowałem schodzić z dawek a nie było już prawie opio
06 grudnia 2015Zgienty pisze: Moje najgorsze pomysły to:
- ciągi na psychodelikach w mixach ze stymulantami, totalne poddanie się paranoi, tryb gry rpg czyli cały hajs przy sobie, ćpanie przy sobie, broń do ręki i tryb survival,
- posypanie sobie na dołku 300 mg MXE, zjedzenie 3 kartonów i grama maczany,
- wypicie dwóch win i wycieczka do dopalaczy po Diablo XXL przed randką z dziewczyną,
- całonocne maratony masturbacji na stymulantach,
Długo by wymieniać. Kurde człowiek jednak uczy się na błedach, ech gdybym tylko mógł jeszcze raz rozegrać życie....
Mamuśka weszła do pokoju a ja z gadka ze to projekt do szkoły na chemie czy jako tak :moody:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.