Dobra jakość, dobra cena. 30zł na gramie byłem do przodu.
Z 90 sprzedałem może z 8, a resztę wpierdoliłem w tydzień.
Najlepszy tydzień mojego życia.
Jak w pierwszej gimnazjum wpadłem na pomysł, że dowiem się kto ma ogarnąć zioło i sobie kupie.
04 lipca 2018kirke pisze: Ćpanie z ledwo (niemal wcale) znanymi osobami będąc jedyną dziewczyną w towarzystwie.
Co do mnie:
- 200 mg, MXE na drugi raz z dysocjacjami.
- Zjedzenie nbomów niepewnego pochodzenia i modlitwy, żeby nie skończyło się zgonem.
- Spróbowanie opio, bo to miało się nigdy nie stać.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Wycięto prywatne informacje na prośbę autora. | STR88
Innym razem brałem ostro i obudziłem się z ręką w nocniku, bo planowałem schodzić z dawek a nie było już prawie opio
06 grudnia 2015Zgienty pisze: Moje najgorsze pomysły to:
- ciągi na psychodelikach w mixach ze stymulantami, totalne poddanie się paranoi, tryb gry rpg czyli cały hajs przy sobie, ćpanie przy sobie, broń do ręki i tryb survival,
- posypanie sobie na dołku 300 mg MXE, zjedzenie 3 kartonów i grama maczany,
- wypicie dwóch win i wycieczka do dopalaczy po Diablo XXL przed randką z dziewczyną,
- całonocne maratony masturbacji na stymulantach,
Długo by wymieniać. Kurde człowiek jednak uczy się na błedach, ech gdybym tylko mógł jeszcze raz rozegrać życie....
Mamuśka weszła do pokoju a ja z gadka ze to projekt do szkoły na chemie czy jako tak :moody:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.