Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 308 / 159 / 0
Jak wziąłem 90 g kryształu żeby zarobić.
Dobra jakość, dobra cena. 30zł na gramie byłem do przodu.
Z 90 sprzedałem może z 8, a resztę wpierdoliłem w tydzień.
Najlepszy tydzień mojego życia.

Jak w pierwszej gimnazjum wpadłem na pomysł, że dowiem się kto ma ogarnąć zioło i sobie kupie.
#BLACKLIVESMATTERS #CZARNA SIŁA #CZARNA DUMA #LGBT
  • 5985 / 1237 / 43
Może zapalenie mocarza w pracy. Przypałowe było w chuj.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2097 / 514 / 0
04 lipca 2018kirke pisze:
Ćpanie z ledwo (niemal wcale) znanymi osobami będąc jedyną dziewczyną w towarzystwie.
@kirke , co w Tym takiego złego?

Co do mnie:
- 200 mg, MXE na drugi raz z dysocjacjami.
- Zjedzenie nbomów niepewnego pochodzenia i modlitwy, żeby nie skończyło się zgonem.
- Spróbowanie opio, bo to miało się nigdy nie stać.
  • 29 / / 0
Wejście na dach 4-piętrowego budynku pijanym i porobionym, po czym stanie sobie przy kradędzie, podziwiając piękne widoki.
Uwaga! Użytkownik WakaBaka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 914 / 0
Brac proch nieznanego pochodzenia...
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 904 / 175 / 0
2godnuiwy ciąg na na gieblu ,którym umilałem sobie praktyki w [cut], postanowiłem zakończyć z bardzo optymistycznym podejściem. Zakupiłem dobre 5gietów 3mmc i jakieś inne chujowe stimy (stare czasy). 4nocki bez snu. Wtedy uważałem, że jak dobrym pomysłem będzie wrzucenie w niedzielę prochu odmierzanego na oko jakiejś benzyny (chyba flubromazolam). Nie było. SOR, 3dni w pasach, 2 tygodnie wakacji w psychuszce. Później jak wróciłem do domu okazało się jeszcze że na nieświadomce ojebałem nbome w prochu. W samarze było 100mg %-D. Na szczęście gównianej jakości. Potem nieprzyjemności z pałami i sanepidem ciągnące się dłuższy czas. Ogólnie niefajna akcja. Nie polecam.

Wycięto prywatne informacje na prośbę autora. | STR88
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 451 / 26 / 1
Nie poszedłem skołować benzo gdy kończył mi się zapas opio z czystego lenistwa (nie ugrzania, bo brałem by czuć się normalnie).

Innym razem brałem ostro i obudziłem się z ręką w nocniku, bo planowałem schodzić z dawek a nie było już prawie opio
Don't get high on your own supply. Of course, not everyone follows the rules, hmm?
  • 1066 / 158 / 0
06 grudnia 2015Zgienty pisze:
Moje najgorsze pomysły to:
- ciągi na psychodelikach w mixach ze stymulantami, totalne poddanie się paranoi, tryb gry rpg czyli cały hajs przy sobie, ćpanie przy sobie, broń do ręki i tryb survival,
- posypanie sobie na dołku 300 mg MXE, zjedzenie 3 kartonów i grama maczany,
- wypicie dwóch win i wycieczka do dopalaczy po Diablo XXL przed randką z dziewczyną,
- całonocne maratony masturbacji na stymulantach,

Długo by wymieniać. Kurde człowiek jednak uczy się na błedach, ech gdybym tylko mógł jeszcze raz rozegrać życie....
widzę niezły As z Ciebie Zgienty ;p
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 11 / 2 / 0
Napruty mefem stwierdzilem ze ide do lasu. Musialem wejsc na dach altanki bo wszedzie biegaly dziki i nagle slysze jak ktos krzyczy. Dre sie czy wszystko gra. Poszedlem sprawdzic co sie stalo a tam jakis menel lezy na lawce. Przegadalem z nim 4h najebalem sie i wrocilem do domu. : D
JEBAĆ KURWY MACZETAMI !!11 :wall:
  • 8103 / 914 / 0
Montować w domu wiadro gdzie byli domownicy.Wcześniej na jarany nie wychodziło mi to dobrze i tylko na hałasowałem a nici z wiadra.
Mamuśka weszła do pokoju a ja z gadka ze to projekt do szkoły na chemie czy jako tak :moody:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.