Dobra jakość, dobra cena. 30zł na gramie byłem do przodu.
Z 90 sprzedałem może z 8, a resztę wpierdoliłem w tydzień.
Najlepszy tydzień mojego życia.
Jak w pierwszej gimnazjum wpadłem na pomysł, że dowiem się kto ma ogarnąć zioło i sobie kupie.
04 lipca 2018kirke pisze: Ćpanie z ledwo (niemal wcale) znanymi osobami będąc jedyną dziewczyną w towarzystwie.
Co do mnie:
- 200 mg, MXE na drugi raz z dysocjacjami.
- Zjedzenie nbomów niepewnego pochodzenia i modlitwy, żeby nie skończyło się zgonem.
- Spróbowanie opio, bo to miało się nigdy nie stać.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Wycięto prywatne informacje na prośbę autora. | STR88
Innym razem brałem ostro i obudziłem się z ręką w nocniku, bo planowałem schodzić z dawek a nie było już prawie opio
06 grudnia 2015Zgienty pisze: Moje najgorsze pomysły to:
- ciągi na psychodelikach w mixach ze stymulantami, totalne poddanie się paranoi, tryb gry rpg czyli cały hajs przy sobie, ćpanie przy sobie, broń do ręki i tryb survival,
- posypanie sobie na dołku 300 mg MXE, zjedzenie 3 kartonów i grama maczany,
- wypicie dwóch win i wycieczka do dopalaczy po Diablo XXL przed randką z dziewczyną,
- całonocne maratony masturbacji na stymulantach,
Długo by wymieniać. Kurde człowiek jednak uczy się na błedach, ech gdybym tylko mógł jeszcze raz rozegrać życie....
Mamuśka weszła do pokoju a ja z gadka ze to projekt do szkoły na chemie czy jako tak :moody:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.