Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 845 / 12 / 0
W miarę podobna.
Szkoda :-D

No juz :*
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 2 / 0
Spokojnie. Pewnego dnia Chaocia wjebie kwazara, zerwie z Nezumim i wtedy będzie fajnie :)
  • 386 / 2 / 0
Krokus12 - \Czy ja jakoś przesadnie wnikam w sny? Tylko spytałam się, co o tym sądzicie. Nie dorabiałam żadnych ideologii. Poza tym, co jest złego w analizowaniu snów? Może właśnie ludzie ignorując je, popełniają duży błąd. W końcu przesypiamy znaczną część życia.

Ivghald - dlaczego wtedy będzie fajnie?
  • 1558 / 18 / 0
podczas snu wydziela się DMT, TO czary!!!!!
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 57 / / 0
do chaotka
wnikasz przesadnie :)
Analizowało tak
Wiele osób
Co może wyniknąć
Z tego chaosu

kropeczka.
  • 67 / 2 / 0
Chaociu - będzie fajnie, ponieważ:
1 Zjesz kwasa, co prawdopodobnie mocno pomoże Twojej nieco zagubionej głowie.
2 Wyjdziesz spod wpływu tego (uwaga, uwaga, subiektywna opinia budowana tylko i wyłącznie na podstawie informacji z internetu, zaleca się włączenie myślenia) EGOCENTRYCZNEGO DEBILA.
  • 1067 / 206 / 0
Gorzej, jak się ten stan pogłębi. A to bardzo prawdopodobne. Acid nasila różne wkrętki.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 67 / 2 / 0
No to niech walnie miksa z MDMA, nie ma chuja na coś takiego.
  • 386 / 2 / 0
Ivghald pisze:
Chaociu - będzie fajnie, ponieważ:
1 Zjesz kwasa, co prawdopodobnie mocno pomoże Twojej nieco zagubionej głowie.
2 Wyjdziesz spod wpływu tego (uwaga, uwaga, subiektywna opinia budowana tylko i wyłącznie na podstawie informacji z internetu, zaleca się włączenie myślenia) EGOCENTRYCZNEGO DEBILA.
A Ty go w ogóle znasz? Wiem, że przez net... Budujesz tę opinię na podstawie last.fm czy co?
Zjem LSA, do LSD nie mam dostępu.
I co w moim stanie jest takiego złego?
  • 1387 / 5 / 0
Taki uduchowiony wątek, a wy dziewczynę ciśniecie, bo się zapytała o interpretację snu. I kto tu się powinien ogarnąć? :D

Chaotka - nie każdy sen musi być proroczy. Nie każdy musi mieć jakiś większy sens. Wydaje mi się, że w tym przypadku mogło tak być. Albo, że zbliża się comiesięczny okres zjedzenia DXMu i Ci podświadomość w pewien sposób przypomina ;)

Nagniot - Ciężko mi ocenić ile w tym wszystkim jest prawdy a ile przećpanego umysłu (i nie chcę tego robić). Nie mniej wątek jest bardzo inspirujący :)
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
ODPOWIEDZ
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.