Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ivghald - dlaczego wtedy będzie fajnie?
:)
wnikasz przesadnie :)
Wiele osób
Co może wyniknąć
Z tego chaosu
kropeczka.
1 Zjesz kwasa, co prawdopodobnie mocno pomoże Twojej nieco zagubionej głowie.
2 Wyjdziesz spod wpływu tego (uwaga, uwaga, subiektywna opinia budowana tylko i wyłącznie na podstawie informacji z internetu, zaleca się włączenie myślenia) EGOCENTRYCZNEGO DEBILA.
Ivghald pisze:Chaociu - będzie fajnie, ponieważ:
1 Zjesz kwasa, co prawdopodobnie mocno pomoże Twojej nieco zagubionej głowie.
2 Wyjdziesz spod wpływu tego (uwaga, uwaga, subiektywna opinia budowana tylko i wyłącznie na podstawie informacji z internetu, zaleca się włączenie myślenia) EGOCENTRYCZNEGO DEBILA.
Zjem LSA, do LSD nie mam dostępu.
I co w moim stanie jest takiego złego?
Chaotka - nie każdy sen musi być proroczy. Nie każdy musi mieć jakiś większy sens. Wydaje mi się, że w tym przypadku mogło tak być. Albo, że zbliża się comiesięczny okres zjedzenia DXMu i Ci podświadomość w pewien sposób przypomina ;)
Nagniot - Ciężko mi ocenić ile w tym wszystkim jest prawdy a ile przećpanego umysłu (i nie chcę tego robić). Nie mniej wątek jest bardzo inspirujący :)
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.