Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ivghald - dlaczego wtedy będzie fajnie?
:)
wnikasz przesadnie :)
Wiele osób
Co może wyniknąć
Z tego chaosu
kropeczka.
1 Zjesz kwasa, co prawdopodobnie mocno pomoże Twojej nieco zagubionej głowie.
2 Wyjdziesz spod wpływu tego (uwaga, uwaga, subiektywna opinia budowana tylko i wyłącznie na podstawie informacji z internetu, zaleca się włączenie myślenia) EGOCENTRYCZNEGO DEBILA.
Ivghald pisze:Chaociu - będzie fajnie, ponieważ:
1 Zjesz kwasa, co prawdopodobnie mocno pomoże Twojej nieco zagubionej głowie.
2 Wyjdziesz spod wpływu tego (uwaga, uwaga, subiektywna opinia budowana tylko i wyłącznie na podstawie informacji z internetu, zaleca się włączenie myślenia) EGOCENTRYCZNEGO DEBILA.
Zjem LSA, do LSD nie mam dostępu.
I co w moim stanie jest takiego złego?
Chaotka - nie każdy sen musi być proroczy. Nie każdy musi mieć jakiś większy sens. Wydaje mi się, że w tym przypadku mogło tak być. Albo, że zbliża się comiesięczny okres zjedzenia DXMu i Ci podświadomość w pewien sposób przypomina ;)
Nagniot - Ciężko mi ocenić ile w tym wszystkim jest prawdy a ile przećpanego umysłu (i nie chcę tego robić). Nie mniej wątek jest bardzo inspirujący :)
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.